|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולה 60 גרם שיבולת שועל, איך אתה בטוח שזה בא מהשיבולת שועל? מספיק 5 ירקות? קודם כל זה תלוי בכמות אתה לא יכול להגיד 5 ירקות נראה לך שאם אני אוכל פלפל אדום ירוק צהוב כתום זה יספיק? אל תזרוק שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט יפה יש לך , יש מקומות לשיפור אבל סה"כ נחמד.
הצעות: 1. תוריד כמות הפירות ל2, מי צריך 4 פירות ביום. 2. את האורז המלא, העדשים והפסטה המלאה תשרהה יום לפני זה במים ובזמן ההשרייה תחליף מים ותמשיך להשרות. יעני נגיד שמת ב4 אח"צ בהשרייה מלא אורז, אז תחליף מים למוחרת בבוקר ובצהריים כבר תבשל את זה. הקווקאר שלך בכמות סבירה אל תגע בו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם הוא אוהב לאכול 9 שיהיה לו לבריאות בוא נגיד שאנשים אוכלים ירקות בגלל שזה בריא ולא בגלל שזה טעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לכל ארוחה מצרף ירק או שניים למעשה אני פשוט לא יכול לאכול ארוחה שאין בה סלט או לפחות ירק. ירקות = בריאות. אין צורך לקזז בהם.
![]() |