ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-05-07, 17:47   #121
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
אני לא הולך להתנצל בשום צורה כלשהי על המילים שאני אומר כאשר מישהו פוגע לי בדבר הכי יקר לי.
אבל אתם צודקים אולי מעכשיו אני אשתמש יותר באפשרות שלי לתת מוניטין שלילי כמעט בלי הגבלה כאשר אני יכול לתת כמעט בלי סוף במקום לקלל.
עזוב עומרי, זה יגרום לאנשים לא להגיד את הדיעה שלהם ויהיה פה משעמם, תמשיך לריב איתם.

על מה היה הוויכוח..?

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:49   #122
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

ציטוט:
אני לא הולך להתנצל בשום צורה כלשהי על המילים שאני אומר כאשר מישהו פוגע לי בדבר הכי יקר לי.
אבל אתם צודקים אולי מעכשיו אני אשתמש יותר באפשרות שלי לתת מוניטין שלילי כמעט בלי הגבלה כאשר אני יכול לתת כמעט בלי סוף במקום לקלל.
וואלה צודק, אם מישהו מעליב משהו שיקר לך...למשל אם מישהו אומר משהו על אמא שלך ברור שאפשר לקלל.
אבל מצד אחר הוא לא פגע בך בכוונה, אני חושב שבמקרה כזה צריך להסביר לבנאדם מה הוא עשה.
ישן 07-05-07, 17:49   #123
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK

על מה היה הוויכוח..?
ELEVATION אומר שלהתעלל בחתולים על ידי זריקתם לאש וצפייה במוות האיטי שלהם תוך כדי שהם נישרפים למוות זה עניין לא חמור בהשוואה לזה שאנחנו הורגים בהמות לשם מזון.
ישן 07-05-07, 17:50   #124
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gman
וואלה צודק, אם מישהו מעליב משהו שיקר לך...למשל אם מישהו אומר משהו על אמא שלך ברור שאפשר לקלל.
אבל מצד אחר הוא לא פגע בך בכוונה, אני חושב שבמקרה כזה צריך להסביר לבנאדם מה הוא עשה.
אם היה לך מושג כמה אני אוהב חתולים היית מבין אותי.
ישן 07-05-07, 17:52   #125
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

יש תאתר הזה אוגריש.האתר הזה אשכרה מוכיח את הזבל והרוע שיש בעולם
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:57   #126
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
elevation אומר שלהתעלל בחתולים על ידי זריקתם לאש וצפייה במוות האיטי שלהם תוך כדי שהם נישרפים למוות זה עניין לא חמור בהשוואה לזה שאנחנו הורגים בהמות לשם מזון.
יש כמה נקודות שצריך לציין בקשר להשוואה המטוטמת הזאת:

- ההרג התעשייתי נעשה מתוך צורך, ולא לשם זדון, או הנאה עצמית סדיסטית ואכזרית כל שהיא.
- ההרג מתבצע תחת הרדמה או במהירות בזק ככה שהחייה (ברוב המקרים) לא חשה בכאב.
- אני מעריך שאלבייטון (או איך שקואים לו) אוכל בשר, אז אם הוא משווה את מידת "החמירות" של זריקת גורי חתולים לאש להרג תעשייתי לשם יצור בשר, כניראה שהוא לא רחוק מלעשות זאת בעצמו.

Facebook
ישן 07-05-07, 18:00   #127
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
יש כמה נקודות שצריך לציין בקשר להשוואה המטוטמת הזאת:

- ההרג התעשייתי נעשה מתוך צורך, ולא לשם זדון, או הנאה עצמית סדיסטית ואכזרית כל שהיא.
- ההרג מתבצע תחת הרדמה או במהירות בזק ככה שהחייה (ברוב המקרים) לא חשה בכאב.
- אני מעריך שאלבייטון (או איך שקואים לו) אוכל בשר, אז אם הוא משווה את מידת "החמירות" של זריקת גורי חתולים לאש להרג תעשייתי לשם יצור בשר, כניראה שהוא לא רחוק מלעשות זאת בעצמו.
אני לא רואה משהו פסול בציד של בהמות לצורך השרדות לעומת התעללות בבעלי חיים לשם ההנאה מלראות אותם סובלים בלי קשר אם מדובר על חתול או חיה אחרת..
ישן 07-05-07, 18:01   #128
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
אני לא רואה משהו פסול בציד של בהמות לצורך השרדות לעומת התעללות בבעלי חיים לשם ההנאה מלראות אותם סובלים בלי קשר אם מדובר על חתול או חיה אחרת..
אני ביכלל לא רואה שום דבר רע, הרי האדם צריך לשרוד, הדרך שזה מתבצע אולי דורשת שיפור.

Facebook
ישן 07-05-07, 18:03   #129
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
מה הקשר היפוקרטי? איך אתה משווה בכלל בין הרג בעלי חיים לשם מזון, לבין הרג חולני של בעלי חיים שלא עומדת מאחוריו שום מטרה מלבד הנאה חולנית שגובלת בפסיכוזה?
יופי, גם בני אדם הם יונקים. אולי נזרוק אותך למדורה כדי שתאילנדים ינשנשו אותך אחרי זה?
או שאפשר להגיד שקניבלים ינשנשו אותו, הם ישמחו לעשות זאת, תהיה להם ארוחה מעניינת..

וחבר'ה תחשבו ככה, זה יצור חי שנברא, אותם אנשים חולי לב מסריחים אידיוטים טיפשים היטלרים קטנים נאצים זונות, היצורים הללו שנקראים חתולים ברגע שתשימו אותם כמה מטרים מאש, הפחד של האדם מהמוות קטן מהפחד שלהם מהאש אפילו שזה כמה מטרים..
לג בעומר הוא מועד שחל ביום השלושים ושלושה לספירת העומר, שמתחיל בפסח ומסתיים בשבועות של מתן תורה, איפה ערך כבוד האדם? איפה האנושיות?על התעללויות ברחוב בחתולים ובכלבים עד היום היה נראה לי כל כך שפל וכל כך מתועב, עד ששמעתי על הטינופת של האנשים האלה ועל המעשים שלהם..
נקווה שאנשים במדינה הזאת יתחילו לקבל קצת שכל וטיפת צל של אנושיות..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 18:21   #130
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elna08
או שאפשר להגיד שקניבלים ינשנשו אותו, הם ישמחו לעשות זאת, תהיה להם ארוחה מעניינת..

וחבר'ה תחשבו ככה, זה יצור חי שנברא, אותם אנשים חולי לב מסריחים אידיוטים טיפשים היטלרים קטנים נאצים זונות, היצורים הללו שנקראים חתולים ברגע שתשימו אותם כמה מטרים מאש, הפחד של האדם מהמוות קטן מהפחד שלהם מהאש אפילו שזה כמה מטרים..
לג בעומר הוא מועד שחל ביום השלושים ושלושה לספירת העומר, שמתחיל בפסח ומסתיים בשבועות של מתן תורה, איפה ערך כבוד האדם? איפה האנושיות?על התעללויות ברחוב בחתולים ובכלבים עד היום היה נראה לי כל כך שפל וכל כך מתועב, עד ששמעתי על הטינופת של האנשים האלה ועל המעשים שלהם..
נקווה שאנשים במדינה הזאת יתחילו לקבל קצת שכל וטיפת צל של אנושיות..
כמו שכבר אמרתי, זה שהאחים שלהם הגיעו עם אלות וסכינים מסביר בדיוק מה זה האנשים האלה ואיזה חינוך הם קיבלו...
ישן 07-05-07, 18:32   #131
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
ELEVATION אומר שלהתעלל בחתולים על ידי זריקתם לאש וצפייה במוות האיטי שלהם תוך כדי שהם נישרפים למוות זה עניין לא חמור בהשוואה לזה שאנחנו הורגים בהמות לשם מזון.
זה כבר טמטומם להגיד את זה ( הכוונה לא אליך -אלה למי שאמר את זה )
אסור להרוג חיות אם אין לך צורך בהם לחיים ! לדוגמה בהמות כמו שאמרו . אם לא תאכל אז תמות ,עכשיו הרבה יקפצו ויגידו שיכולים להיות צמחונים !- אם כבר אתה בודיבילדיר וחכם ומבין במזון אז אין לך מה לדבר כי כל הויטמינים וחלבונים אתה צריך !
אגב גם כך בהמות מיועדים לשחיטה
ובשבילי חתולים וכלבים הם מיועדים לשמירה ! חתול שומר בזה שנחשים עקרבים עכברים לא יהיו אצלך בבית שבינתיים כלב מעייף תגנבים !
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 19:47   #132
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

כל שנה אני אומר , שנה הבאה אני מתארגן עם חבורה להסתובב ולפוצץ את הילדים האלה מכות.

וכל פעם אני עושה מדורה עם חברים והולך לישון

אני שונא פריקים , צריך למצוא אחד ולהטפל אליו סתם ככה בשביל הקטע. חבל שמילא אין אף אחד כזה בסביבה שלי

נ.ב
אלביישן אתה הומו בעצמך , ויש הבדל בין ציד למטרות השרדות לציד למטרות הנאה , חתולים בעצמם הם יצורים שצדים , ויש מאזן ביולוגי בעיר בין היצורים החיים בה , אבל אנשים חסרי מוסר שעושים דברים כאלה , וכידוע מי שעושה את זה זה כל אלה שלוקחים את הדס-מטאל שלהם ללב ועושים בלוגים באינטרנט עם צבע שחור עד כמה שהחיים שלהם בזבל
צריך למצוא אותם ולצוד אותם , כי זה יתדרדר אם לא נעצור את זה.

אגב , אכילת מזון מן החי בין היתר זה רע הכרכי , עם זאת אני מצפה ליום בו יהנדסו גנטית פירות בשר. (רק מקווה שזה לא יהיה איזה סויה שתגדל לי ציצים )

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 20:33   #133
Nareznoy
Banned

מעניין אם בשר של בני אדם טעים?
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 20:46   #134
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy
מעניין אם בשר של בני אדם טעים?
זה לא הזמן לצחוקים !
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 21:03   #135
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
elevation אומר שלהתעלל בחתולים על ידי זריקתם לאש וצפייה במוות האיטי שלהם תוך כדי שהם נישרפים למוות זה עניין לא חמור בהשוואה לזה שאנחנו הורגים בהמות לשם מזון.

זה כאילו שאני בשעשועון פסיכוטי.

אתה טרחת בכלל לקרוא את מה שרשמתי? אתה בן שש? כי מנטלית, אתה מתנהג ככה.

זאת הייתה ההודעה שלי:

"קצת היפוקרטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה).

"

מה שזה אומר, שאתם מזועזעים (רשמתי את זה אולי 15 פעם בשירשור הזה) מהרג של חתול בכל מצב, אבל כשזאת פרה, זה בסדר? ואז הצגתי מצב שבו גם אוכלים חתול, האם אז זה בסדר?

זה כל מה שרשמתי! בשום מקום לא הצדקתי את זה, או אמרתי שזה פחות גרוע, תגיד לי, אתה נהנה להבין את זה איך שאתה רוצה, כדי להצדיק את עצמך?
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 21:05   #136
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
כל שנה אני אומר , שנה הבאה אני מתארגן עם חבורה להסתובב ולפוצץ את הילדים האלה מכות.

וכל פעם אני עושה מדורה עם חברים והולך לישון

אני שונא פריקים , צריך למצוא אחד ולהטפל אליו סתם ככה בשביל הקטע. חבל שמילא אין אף אחד כזה בסביבה שלי

נ.ב
אלביישן אתה הומו בעצמך , ויש הבדל בין ציד למטרות השרדות לציד למטרות הנאה , חתולים בעצמם הם יצורים שצדים , ויש מאזן ביולוגי בעיר בין היצורים החיים בה , אבל אנשים חסרי מוסר שעושים דברים כאלה , וכידוע מי שעושה את זה זה כל אלה שלוקחים את הדס-מטאל שלהם ללב ועושים בלוגים באינטרנט עם צבע שחור עד כמה שהחיים שלהם בזבל
צריך למצוא אותם ולצוד אותם , כי זה יתדרדר אם לא נעצור את זה.

אגב , אכילת מזון מן החי בין היתר זה רע הכרכי , עם זאת אני מצפה ליום בו יהנדסו גנטית פירות בשר. (רק מקווה שזה לא יהיה איזה סויה שתגדל לי ציצים )
אתה פעם הייתה חתיכת חנון אחי מלפפון הייתה לא יותר מזה.שאוהב את הפלסטינים
בזמן האחרון נהייתה בחור לענין קבל ממני במוניטין על התגובה הזאת שלך חנוני
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 21:08   #137
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
זה כאילו שאני בשעשועון פסיכוטי.

אתה טרחת בכלל לקרוא את מה שרשמתי? אתה בן שש? כי מנטלית, אתה מתנהג ככה.

זאת הייתה ההודעה שלי:

"קצת היפוקרטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה).

"

מה שזה אומר, שאתם מזועזעים (רשמתי את זה אולי 15 פעם בשירשור הזה) מהרג של חתול בכל מצב, אבל כשזאת פרה, זה בסדר? ואז הצגתי מצב שבו גם אוכלים חתול, האם אז זה בסדר?

זה כל מה שרשמתי! בשום מקום לא הצדקתי את זה, או אמרתי שזה פחות גרוע, תגיד לי, אתה נהנה להבין את זה איך שאתה רוצה, כדי להצדיק את עצמך?
אל תנסה להצטדק. "נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה".
אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים, ולהגיד ש"הם "מנשנשים" אותו אחרי זה" על מקרים שחתולים תמימים ומסכנים מושלכים לאש בגלל שלכמה ילדים חולי נפש משעמם, זה ללעוג למותם של החתולים.

ציטוט:
אני אמרתי שאתם צבועים בזה שכ"כ אתם מתרעמים על זה שהורגים חתולים, אבל זה בסדר שיושב לכם כבש, פרה ושאר דברים מתים בצלחת!

אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!?
פה כתבת שלאכול חיות ולזרוק חתולים למדורה, זה גרוע באותה מידה.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 21:12   #138
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
תגידו לי, אתם כולכם איבדתם את שפיות דעתכם?! ועוד אנשים שחשבתי שהם קצת חכמים?!?!?!?!??!

איך לעזאזל ראיתם מהתגובה שלי שאמרתי שזה לגיטימי להרוג חתולים?! תגידו לי אתם מפגרים או משהו?!!?!?!

אתם יודעים בכלל מה הפירוש של היפורקטי?!?!?!??!

אני אמרתי שאתם צבועים בזה שכ"כ אתם מתרעמים על זה שהורגים חתולים, אבל זה בסדר שיושב לכם כבש, פרה ושאר דברים מתים בצלחת!

אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!? מי בשם אלוקים חושב שזה נורמלי לזרוק חתולים חיים למדורה?!?!??!?!?!?! ואיך הבנתם את זה אני לא מבין?!?!?!?!?!?! פאקינג אפקט העדר.

בחיים לא קיבלתי מוניטין שלילי והשניים היחידים שיש לי זה מליאו ההומו. מישו מכם ניסה לקרוא את ההודעה שלי בצורה אובייקטיבית? בלי להיות מושפע מעומרי? בשיא הרצינות? והבנתם שאני מצדד בלהכניס חתולים למדורה? אתם בסדר? קיבלתי פרסים על הכתיבה והניסוח שלי, אין מצב שלא הסברתי את עצמי נכון.
חחחחחחחחח ליאו ההומו חחחחחחחחח עלק בכל מקרה מה שלא יהיה בן אדם שהייתי רואה אותו זורק פרה לאש הייתי אומר לו MEDIUM WELL PLS
ואם בן אדם היה זורק חתול לאש הייתי זורק אותו אחרי החתול יש הבדל ענק!!!
בין בהמה שמיועדת למאכל לבין חית מחמד שנקשרים אליה במשך שנים ומפתחים חיבה ואיכפתיות כלפיה!
ישן 07-05-07, 21:17   #139
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אל תנסה להצתדק. "נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה".
אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים, ולהגיד ש"הם "מנשנשים" אותו אחרי זה" על מקרים שחתולים תמימים ומסכנים מושלכים לאש בגלל שלכמה ילדים חולי נפש משעמם, זה ללעוג למותם של החתולים.

פה כתבת שלאכול חיות ולזרוק חתולים למדורה, זה גרוע באותה מידה.
*להצטדק.

אתה תגיד לי מה רשמתי ומה רציתי לומר? הסוגריים נכנסו כדי לתאר מצב שבו אוכלים את החתולים. "אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים"?! רשמתי מפורשות שזאת מדורה של תאילנדים! דיברתי על מצב שבו זאת מדורה של תאילנדים ואוכלים אותו.

ובשני:

"אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!?"

אז ת'לא רק צריך לעבוד על הדיקדוק שלך, אלא גם על הבנת הנקרא.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 21:18   #140
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
*להצטדק.

אתה תגיד לי מה רשמתי ומה רציתי לומר? הסוגריים נכנסו כדי לתאר מצב שבו אוכלים את החתולים. "אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים"?! רשמתי מפורשות שזאת מדורה של תאילנדים! דיברתי על מצב שבו זאת מדורה של תאילנדים ואוכלים אותו.

ובשני:

"אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!?"

אז ת'לא רק צריך לעבוד על הדיקדוק שלך, אלא גם על הבנת הנקרא.
חלאס לטחון על התאילנדים :):):):) פיקי פיקי 50 שקל
תגובה