|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
על מה היה הוויכוח..?
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מצד אחר הוא לא פגע בך בכוונה, אני חושב שבמקרה כזה צריך להסביר לבנאדם מה הוא עשה.
![]() |
![]() |
#123 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
נפיחון
|
![]() יש תאתר הזה אוגריש.האתר הזה אשכרה מוכיח את הזבל והרוע שיש בעולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
|
![]() ציטוט:
- ההרג התעשייתי נעשה מתוך צורך, ולא לשם זדון, או הנאה עצמית סדיסטית ואכזרית כל שהיא. - ההרג מתבצע תחת הרדמה או במהירות בזק ככה שהחייה (ברוב המקרים) לא חשה בכאב. - אני מעריך שאלבייטון (או איך שקואים לו) אוכל בשר, אז אם הוא משווה את מידת "החמירות" של זריקת גורי חתולים לאש להרג תעשייתי לשם יצור בשר, כניראה שהוא לא רחוק מלעשות זאת בעצמו.
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחבר'ה תחשבו ככה, זה יצור חי שנברא, אותם אנשים חולי לב מסריחים אידיוטים טיפשים היטלרים קטנים נאצים זונות, היצורים הללו שנקראים חתולים ברגע שתשימו אותם כמה מטרים מאש, הפחד של האדם מהמוות קטן מהפחד שלהם מהאש אפילו שזה כמה מטרים.. לג בעומר הוא מועד שחל ביום השלושים ושלושה לספירת העומר, שמתחיל בפסח ומסתיים בשבועות של מתן תורה, איפה ערך כבוד האדם? איפה האנושיות?על התעללויות ברחוב בחתולים ובכלבים עד היום היה נראה לי כל כך שפל וכל כך מתועב, עד ששמעתי על הטינופת של האנשים האלה ועל המעשים שלהם.. נקווה שאנשים במדינה הזאת יתחילו לקבל קצת שכל וטיפת צל של אנושיות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
אסור להרוג חיות אם אין לך צורך בהם לחיים ! לדוגמה בהמות כמו שאמרו . אם לא תאכל אז תמות ,עכשיו הרבה יקפצו ויגידו שיכולים להיות צמחונים !- אם כבר אתה בודיבילדיר וחכם ומבין במזון אז אין לך מה לדבר כי כל הויטמינים וחלבונים אתה צריך ! אגב גם כך בהמות מיועדים לשחיטה ובשבילי חתולים וכלבים הם מיועדים לשמירה ! חתול שומר בזה שנחשים עקרבים עכברים לא יהיו אצלך בבית שבינתיים כלב מעייף תגנבים ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כל שנה אני אומר , שנה הבאה אני מתארגן עם חבורה להסתובב ולפוצץ את הילדים האלה מכות.
וכל פעם אני עושה מדורה עם חברים והולך לישון אני שונא פריקים , צריך למצוא אחד ולהטפל אליו סתם ככה בשביל הקטע. חבל שמילא אין אף אחד כזה בסביבה שלי נ.ב אלביישן אתה הומו בעצמך , ויש הבדל בין ציד למטרות השרדות לציד למטרות הנאה , חתולים בעצמם הם יצורים שצדים , ויש מאזן ביולוגי בעיר בין היצורים החיים בה , אבל אנשים חסרי מוסר שעושים דברים כאלה , וכידוע מי שעושה את זה זה כל אלה שלוקחים את הדס-מטאל שלהם ללב ועושים בלוגים באינטרנט עם צבע שחור עד כמה שהחיים שלהם בזבל צריך למצוא אותם ולצוד אותם , כי זה יתדרדר אם לא נעצור את זה. אגב , אכילת מזון מן החי בין היתר זה רע הכרכי , עם זאת אני מצפה ליום בו יהנדסו גנטית פירות בשר. (רק מקווה שזה לא יהיה איזה סויה שתגדל לי ציצים ![]()
![]() |
#133 |
Banned
|
![]() מעניין אם בשר של בני אדם טעים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה כאילו שאני בשעשועון פסיכוטי. אתה טרחת בכלל לקרוא את מה שרשמתי? אתה בן שש? כי מנטלית, אתה מתנהג ככה. זאת הייתה ההודעה שלי: "קצת היפוקרטי. להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה). " מה שזה אומר, שאתם מזועזעים (רשמתי את זה אולי 15 פעם בשירשור הזה) מהרג של חתול בכל מצב, אבל כשזאת פרה, זה בסדר? ואז הצגתי מצב שבו גם אוכלים חתול, האם אז זה בסדר? זה כל מה שרשמתי! בשום מקום לא הצדקתי את זה, או אמרתי שזה פחות גרוע, תגיד לי, אתה נהנה להבין את זה איך שאתה רוצה, כדי להצדיק את עצמך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בזמן האחרון נהייתה בחור לענין קבל ממני במוניטין על התגובה הזאת שלך חנוני ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים, ולהגיד ש"הם "מנשנשים" אותו אחרי זה" על מקרים שחתולים תמימים ומסכנים מושלכים לאש בגלל שלכמה ילדים חולי נפש משעמם, זה ללעוג למותם של החתולים. ציטוט:
![]() |
![]() |
#138 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם בן אדם היה זורק חתול לאש הייתי זורק אותו אחרי החתול יש הבדל ענק!!! בין בהמה שמיועדת למאכל לבין חית מחמד שנקשרים אליה במשך שנים ומפתחים חיבה ואיכפתיות כלפיה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה תגיד לי מה רשמתי ומה רציתי לומר? הסוגריים נכנסו כדי לתאר מצב שבו אוכלים את החתולים. "אתה יודע שזאת לא מדורה של תאילנדים"?! רשמתי מפורשות שזאת מדורה של תאילנדים! דיברתי על מצב שבו זאת מדורה של תאילנדים ואוכלים אותו. ובשני: "אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!?" אז ת'לא רק צריך לעבוד על הדיקדוק שלך, אלא גם על הבנת הנקרא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |