|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בדוגרי, כל אלה שאומרים אופי הם סתם חרטטנים
גם אם לבחורה יהיה את האופי הכי מושלם שיכול להיות והיא תהיה מכוערת אתם לא תסתכלו עליה, גם לא כשתגדלו מראה של בן אדם זה הדבר הכי חשוב, אתם הולכים להתחיל עם מישהי כי היא יפה לטעמכם, לא כי אתה אומר לעצמך "אולי יש לה אופי טוב?" גם כל הבנות שמזיינות בשכל שלא חשוב להם המראה החיצוני זה פשוט בולשיט הן מאכילות אתכם בחרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בנים דוגרי לא יתחילו עם איזה אחת קונפה יתחילו עם איזה אחת בכלל איך שהיא נראית, אבל בנות, יכול להתחיל איתם שמן מכוער ועדיין שיצא לו מזה משו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראית מישהי פעם במסיבה שמתחילה עם מכוער? ראית פעם שמן מכוער עם כוסית? עם מישהי יפה? אין דבר כזה זה כמו שאתה נכנס לאתר אם האתר מכוער, אתה תצא ממנו ישר, לא משנה מה תוכן האתר (זה גם הוכח מדעית) ככה זה עם בן אדם, אם אתה תראה שהוא מכוער אתה לא תיגש אליו ותדבר איתו המראה הראשוני הוא שקובע תמיד, אחרי זה האישיות. ובצדק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
רק בנות נואשות יתחילו עם מכוערים. אני נמשכתי רק פעם אחת לבחור שלפי טעמי הוא בכלל לא יפה, אבל האופי שלו הקסים אותי. חבל שוב-> פער הגילאים ביננו
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() יופי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() יופי! אבל שלא תהיה טיפשה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
שבמראה החיצוני, הוא היה פשוט האידיאל שלי. ( אם אתה רוצים את האידיאל שלי לאותה תקופה, זה גבוהה לפחות 180 בלונדיני עם עייניים כחוולות או ירוקות) ועוד באותו יום שהכרנו התחלנו לצאת. כן כן ממש ככה... והוא פשוט היה בנאדם מגעיל, החבר שעשה לי הכי הרבה חרא והכי הרבה טראומות, ופשוט אני לא יכוהל לתאר את זה.. ואני בגלל השטחיות המגעילה שלי המשכתי לצאת איתו. אבל זה לא שרד יותר מחודשיים. ולמה המשכתי לסבול איתו??רק כי הוא היה סוג של אידיאל שלי... זה מצה שיופי עושה לנו!!! מזיין את השכל
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |