|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא לא, שוב, קרא את מה שרשמתי, אז תגיב. אמרתי שנתאר סיטואציה דומה, שבו הורגים לצורך מאכל, עזוב אם זה תוך כדי ליטוף אובססיבי או בעיטה לראש, פשוט להרוג את שניהם ולאכול. למה חתול לא, ופרה כן? ומה הומני בשוק חשמלי? מוות בחנק? בזריקות כימיות? ככה הורגים בעולם. רק בזכות הכשרות הורגים את הפרות בצורה מאוד מאוד הומנית (ע"י סכין מושחזת בטירוף, בצורה מאוד מאוד חלקה ומהירה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מתיחס בכלל במטרה לשמה הורגים את החיות, והיא חשובה ביותר. גם במקרה של הריגה למאכל אני לא נלהב, עדיין כואב על החיה. בכל זאת, אני לא מספק שום יצר סדיסטי כך ולא תומך ברצח כזה בשריפה לשווא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אני מצדיק הריגה פונקציונלית אפילו בספקטרום יותר רחב מהישרדות, אבל זה אני. פשוט לא מבין למה פרה זה בסדר וחתול לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
רוצים טיעון יותר טעון? ילד גרמני יפה ובלונדיני, ילד יהודי מכוער ומסריח. מצדיק? מה שאמרת זה שטויות, כי גם יופי הוא בעיניי המתבונן. (אני חושב שחתול זאת חיה לא חמודה במיוחד, ושכבש זה אחד הדברים החמודים). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
ברור! נאמר על ידי! דברתי על זה שהם אמרו: "איך אפשר להרוג חתול?!" - דהיינו בכל מצב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באופן אישי, קשה לי לראות חיות כמו כלבים וחתולים מתים גם למען מאכל, אולי כי כך חינכו אותי ואולי כי במדינה זה אסור. בתאילנד אוכלים כלבים וחתולים, ועד כמה שזה כואב לי כי אלה חיות שאני אוהב מאוד, אם הם הורגים אותם בדרך הומנית רק לצורכי מאכל, אני לא יכול להגיד להם שלא לעשות זאת. אם זו היתה טענתך - זה ממש לא היה נראה כך, ובצורה שביטאת אותה אל תתפלא שנוצר כזה ויכוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Elevation, טעית בניסוח. הטענה שלך ביסודה היא נכונה, משום שהרג חיות למטרות זדוניות ואכזריות כפי שתואר בכתבה - ולא משנה אם מדובר בחתול, צב או חמור - זה פשע חמור ביותר!
מאידך, אני מסכים עם רוב האנשים פה על כך שלא הסברת את עצמך כמו שצריך. אתה טענת שיש כאן סוג של הצטדקות, מאחר ומדובר בחית מחמד, ומאידך ההשוואה שלך היתה מוטעת מיסודה כי שריפת חיה בעודה חיה ונושמת (ההשוואה לתילנדים) זה דבר נוראי ויש קונצנזוס מוחלט על כך שזה מעשה חולני שצריך לגנות בכול תוקף. אפילו אם לאחר מכן מתכוונים לאכול אותה. דבר שני, תפסיק לתקן פה כול בנאדם שני על שגיאות כתיב ( בכול זאת זה פורופ פיתוח גוף... חח סתם : ) ), מפני שיש משפט נכון שמסביר כי "מי שמתהדר בחוכמתו, טיפש הוא" |
![]() |
![]() |