|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הוא עורך את כול התמונות שלו בפוטושופ והבנות משתגאות שם.. סתכלו איזה תגובות "אחי חלס על תיקח סטרואידים זה מסוכן :):):):)... http://www.shox.co.il/shox/owa/album...c2cd778003bf27 כול התמונות של ערוכות.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
אמרו לי שהוא איזה דוגמן, משהו או חשפן שחקן פורנו אלוהים יודע מה D: יש לו עיניים ממש ממש כחולות נראה מפחיד... או שזה עדשות, קיצר פריק. וגיל... לא מרשים לי לתת מוניטין D: חילקתי יותר מדי
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא ביכלל מפחיד
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאכלס יש לו גוף בן של בן של זונה ואל תגיד שלא .. אבל נראה לי הוא הומו אחוש שרמוטה \: http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/389/275.jpg |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לפי מה שהבנתי הוא פשוט יוצא הרבה הרבה הרבה יותר טוב בתמונות ובמציאות זה לא ככה [אני אישית לא ראיתי אותו, אבל אמרו כאן בפורום]. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בואנה זה לא אותו בן אדם שנכנס פעם לנרשם לפה והעלה את התמונות האלו וכולם ירדו עליו חח ???? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי זה אותו אחד ! אני זוכר שהוא העלה לפה את התמונה הזאת ועוד כמה כאלה עם התחתונים ויד בביצים !! גועל נפש מה שהלך שם |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא ראה אותו במסיבות בת"א ויודע מה הוא אומר.. הוא שחיף הוא איפלו לא רבע מזה ככה אליאב אמר.. וכול שבוע הוא עורך תמונות.. וכן הוא הומו,מזיין קוקסינליות איכססססס בעע
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל למה לערוך חח גועל נפש |
|
![]() |