|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() הוא טועה כשהוא אומר שגיל לא מבין שום דבר, אבל הוא צודק בזה שזה תרגיל לא משהו.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה לא שהוא אמר שתרגיל לא משו הוא בכלל לא הכיר תתרגיל הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
אני ואתה לא נעשה אותו אבל אולי לנובית זה מאוד יתאים בהתאם ליכולת ולרמה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מדברים כאילו גיל הוא האלוהים של הבודי בילדינג והוא ממציא תרגילים חדשים יאלללהה תבינו אין שיטות או תרגילים חדשים להמציא הכל ברור בעולם הבודיבילדיג אין סודות אז גם המאמן במכון אני מאמין מבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע לקרוא נכון? יופי עכשיו תראה לי איפה כתבתי שגיל הוא אלוהים והוא המציא תתרגילים אתה מכיר תתרגיל הזה נכון? המדריך בחדר כושר שלי לא הכיר... והוא מדקריך בחדר כושר זה אומר הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם לי קרה מיקרה דומה באותו חדר כושר.. רציתי לישאול משו את המדריכה בנוגע לפלייס היא מיסתכלת על התוכנית עושה לי מזה ביכלל מאיפה הוצאת את זה אני עושה מזה משנה תראי לי שניה היא ביכלל לא הכירה תה תרגיל הראתה לי סתם חארטה
המדריכים האלה אצלו פשוט סתם יושבים ומחממים את הכיסא בדיבורים... חוץ מי אחד בשם ולדימיר.. עליו אין לי מילים |
![]() |
![]() |