|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מאיה , זה ממש לא כזה פשוט. התהליך של יצירת שומן חדש בגוף מחומרי מוצא אחרים , de novo lipogenesis , לא מתרחש פשוט כשיש מאגרי גליקוגן מלאים. הגוף יעבור להפיק אנרגיה בעיקר מפחמימות והוא יאגור את השומן התזונתי במאגרי השומן. משמע , נצטרך שמשקל הפחמימות בתפריט לבד יהיה מאזן קלורי חיובי [שיכסה גם את הגליקוגן וישאר עודף] וגם אז האגירה היא לא גדולה. אנחנו צריכים להיות בשביל זה מאזן קלורי קיצוני [כי יש עוד חלבון ושומן לצרוך , בד"כ זה מתרחש בדיאטות דלות בשומן]. משהו שממש לא קורה לכל אחד ביום יום.
|
![]() |
![]() |