|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תמשיך לתת לגוף שלך את מה שהוא צריך. לא לכולם יש Burst של גדילה בהתחלה. תתמיד בתוכניות אימון כל פעם ל3 חודשים ותראה מה מתאים לך. אם זה מנחם אותך אני גם אחרי 8 חודשים לא התקדמתי בצורה יפה כמו שאתה התקדמת. פשוט אתה יכול יותר, אל תפחד לבלוס כמויות אדירות של אוכל, לישון כמו דוב ולהתאמן כמו... מתאמן מתחיל, כי חראם על פציעות
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה רבה לך. אני מקווה שאחרי החיטוב הזה לקראת המסה הבאה אני אשתפר, גם יש לי בעיה קצת של הורמונים בגוף, אני לא ממש שעיר ואני בן 14.5, אני משער שפשוט אני עוד ברמות הורמונים נמוכות. הומי, אני אגיע לשם, אני מתכנן 90 דקות ריצה בשבוע (3 פעמים 30) + 280 דקות של הליכה מהירה בשבוע + 6 אימוני כוח ב8 ימים. כל זה על 1420 קלוריות ותפריט נכון (אני לא מעלה אין לי צורך אני מבין מספיק). כמובן שגם קפאין יהיה בעסק, אולי אפדרין אם אתקע.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() טוב נמרוד זאתי דעתי..
דבר ראשון כל הכבוד שאתה מעלה תמונות אחי ומקבל את התגובות של כולם פה בסבבה.שנית אם עליתה במשקלים זה לא ניראה לי כלכך מעיד על שעליתה במסה כי בכל זאת בתמונות אחי אתה ממש חסר מסה לצערי יש לך מבנה גוף רחב וזה מעולה! שלא תבין אותי לא נכון אבל חסרה לך מסה ועליתה בשומן ובנוזלים...ובגלל זה יכול להיות ה"כוח" שצברתה לפי דעתי לפני שאתה מתחיל חיטוב או מסה תבנה לעצמך תוכנית רגילה מזתומרת בתקופה של חודש תחזיר לגוף שלך כל מה שהיה חסר לו אם זה חלבונים או ויטמינים או דגנים שהגוף שלך לא קיבל במהלך ה"עליה או החיטוב" שעשיתה עד עכשיו אחרי זה תעשה חיטוב תגיע ל 8 אחוז שומן כמו שאתה אומר שתגיע תעלה תמונות ואז תתחיל מסה כמו שצריך ! |
![]() |