|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תראה,
כל העניין הזה של כמה סטים לעשות תלוי בעצימות האימון, תדירות ונפח. תמיד, בבואנו להחליט כמה סטים לעשות, שלושת הגורמים הנ"ל יהו אלו שיקבעו ת מספר הסטים. גם הרגשה הכללית באימון חשובה. מכאן, שזה די אינדיבידואלי, אבל עדיין יש המלצות כמה סטים לעשות. יהיה יותק קל להדריך אותך, אם תעלה את תוכנית האימונים השלמה שלך. לגבי המנוחה - גם תלוי במטרה. בעקרון, ומאוד בכללי, למתאמן הממוצע + בחדר כושר, לנוח 1-2 דקות בין סט לסט זה בעקרון הטווח היותר אידיאלי.
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() המנוחה תלויה בעצימות האימון ובמטרה אם אתה עובד על היפרטרופיה המנוחה היא בערך בין דקה ל 2 . שעובדים כוח 1-5 חזרות המחונה ארוכה יותר בין 2-5 דקות וסיבולת בין 30 שיניות לדקה ככה פחות או יותר .
כמות הסטים תליוה באמת במאמץ אבל פחות או יותר לשריר קטן בסביבות 5-7 לשריר גדול 8-10
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על התשובות.. בקשר למנוחה התכוונתי מה זמן המנוחה שיוצא לכם לנוח בין תרגיל לתרגיל שעובד על אותו שריר.. לדוגמא חזה, אחרי שסיימתי תרגיל אחד של 4 חזרות מה זמן המנוחה המומלץ אחרי שאני מתחיל את התרגיל השני (חזה עליון לצורך העניין)
בקשר לתוכנית אימונים כמו שאמרתי אני מתאמן Ab ארבע פעמים בשבוע שרירים גדולים יוצא לי בסביבות ה8-11 סטים באמת וקטנים 6-7.. בין סט לסט אני נח בסביבות ה1 וחצי (סטים של 6-8 חזרות)
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני בא לאימונים באופן קבוע עם סטופר.
נח דקה-2 בין הסטים(בהתאם לעייפות) ובין תרגילים 3-5 דקות