|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לזה טעם של נבלה מתה זה שיבולת שועל וקוטג שאתם בוכים פה על הטעם של זה זה מעדן ליד הדבר הזה
אני זוכר הייתי שותה שלוק ומכניס לפה מנטוס נוגס מעביר תתטעם ואז עוד שלוק בעע אחיי זה סבל
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מעולם לא הבנתי את האנשים שמוהלים את הקריאטין (לא רלוונטי האם מדובר במונו או את'יל-אסטר לצורך העניין, שניהם דוחים מבחינת הטעם) בכמות גדולה של נוזל - ככל שתוסיפו את הקריאטין לכמות גדולה יותר של נוזל - תסבלו את הטעם במשך זמן רב יותר.
בצעו היקש מעולם האלכוהול - רוצים לשתות משהו שהוא מגעיל, אך רק לגמור עם זה כדי שיבצע את העבודה? שתו אותו "בשוט" - מהלו את הקריאטין שלכם בכמות מעטה של מים, כזו שתוכלו לגמוע בשלוק אחד, והנה תוך חצי שנייה סיימתם את החלק המבאס שבצריכתו. את יתרת המים \ השייק שאתם צריכים לשתות בנוסף לו, שתו לפניו או אחריו, אין צורך להרוס את טעמם עם הקריאטין. |
![]() |
![]() |