|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין בעיה עם זה, רק תתאמן ביום שישי ושים לב לכמויות סה"כ.
אני לא יודע כמה פרוקטוז יש בבטטה ותפוח אדמה, תבדוק שאין כמויות גדולות. אני משער שיש שם בעיקר עמילן אבל אני לא בטוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להרחיב על הפרוקטוז ועמילן בבקשה..
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עפ"י NutritionData,
100 גרם בטטה מכילים חצי גרם סוכרים (לא מפורט באשר להתפלגות לגלוקוז או פרוקטוז, אך אין לזה חשיבות במינון כה נמוך), ו-100 גרם תפ"א אינם מכילים סוכרים, עמילנים בלבד. על אף האמינות שאני מייחס לנוטרישן-דאטא, הנתונים הנ"ל נראים לי מעט מופרכים. על כל פנים, ובהקשר השאלה המקורית, לא כתוב בשום ספר כללים שיש לבצע העמסה רק כל 10 ימים, אני אישית נוהג להעמיס פחמימות בסופ"ש באופן קבוע. כל הרעיון, הוא מצד אחד שלא שלא לאפשר לרמות הלפטין לצנוח, ולמאגרי הגליקוגן להידלדל - בד בבד עם שימור הסטטוס של מאזן קלורי שלילי. אם הינך חושש מהעמסה יחסית תכופה, של מדי שבוע, הקפד להעמיס באיזור ה-75% מהקלוריות והפחמימות שתכננת להעמיס אחת ל-10 ימים, פשוט וקל. חיטוב מוצלח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |