|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() גרעון קלורי מקסימלי מחושב לפי מסת השומן בק"ג כפול 68. אם תעבור אותו פירוק המסה הרזה יתחיל להיות יותר משמעותי.
זה המאזן השלילי הכללי אליו אתה צריך להכנס, גם מהתזונה וגם מהאירובי. בעקרון אפשר להגדיל קצת את הגרעון באמצעות פעילות גופנית אבל אני לא חושב שכדאי לך. אפשר לאכול ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסת השומן? הכוונה שאת הגרעון קלורי מקסימלי צריך לבדוק רק במכשיר מסויים שבודק מסת עצם מסת שריר מסת שומן ולפי זה מחשבים? תודה קבל מוניטין על התשובה
__________________
No Pain - No Gain ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסת השומן שלך היא אחוז השומן שלך ממסת הגוף הכולל שלך, וכדי לגלות במדויק מהוא אחוז השומן שלך צריך מכשירים מסוימים שבודקים זאת .. למרות שאתה יכול להעריך לפי הסתכלות על הגוף שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |