|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=gog]אוקיי כל אחד ירשום מה ה:
פסטרמה- לא נוגע. לחם קל- אנג'ל או ברמן טחינה- לא נוגע. אורז- לא נוגע. קוטג'- 0.5% תנובה טונה - סטארקיסט במים
__________________
No Pain - No Gain ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חומוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לחם קל- פיתות מקמח מלא ושאר לחמים מלאים שאמא מכינה טחינה- של אמא, אחרי שהוסיפה לגולמית מה שהיא מוסיפה אורז- ואללה פה לא בדיוק יודע קוטג'- תנובה 3%
__________________
Daniel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קוטג'- 3% טרה או שטראוס (לא אוהב קוטג' תנובה)
טונה- במים של סטרקיסט אורז- לבן פסטרמה- טבעית דלת שומן 2% טיבון וויל יוגורט- 0% יופלה בננה פקאן, עוגת פרג ותות בננה (לא סובל דנונה)
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי להוסיף:
לחם קל מחיטה מלאה- עיינן של אנג'ל
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין את האלה שאוכלים סטארקיסט.
בכל שאר הטונות יש פותחן כזה שבשנייה אתה פותח וסטארקיסט תתחיל עם פותחן, זה מעצבן. וגם היא יותר יקרה מאחרות.
__________________
וויל האריס הסטלן: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יגנובים אני חי על פסטרמה דלת שומן ברביקיו של גוזלובק אחת הטעימות גם הכתף בקר המפולפלת
אממ לחם של אנגל הצהוב (מלא) אורז בסמטי קוטג חצי אחוז של תנובה
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |