|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כושר לא טוב..
מה זה נחשב עצימות בינונית? (אני מדבר על הליכון..) אני עושה תכנית ab... abxabxx שישי-שבת המכון סגור.. שלישי יום מנוחה ואני לא רוצה גם בו ללכת למכון בשביל אירובי אני אשתגע.. מה הבעיה לעשות את זה אחרי האימון אנאירובי למי שבמסה? הרי גם 3 פעמים בשבוע אתה אומר.. אז זה בטוח יעלה לי על אימונים אנאירובים.. כדאי לוותר על זה אולי?:S פשוט הבנתי שזה בריא מאוד ללב ריאות והכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=gps]כושר לא טוב..
מה זה נחשב עצימות בינונית? (אני מדבר על הליכון..) אני עושה תכנית ab... abxabxx שישי-שבת המכון סגור.. שלישי יום מנוחה ואני לא רוצה גם בו ללכת למכון בשביל אירובי אני אשתגע.. מה הבעיה לעשות את זה אחרי האימון אנאירובי למי שבמסה? הרי גם 3 פעמים בשבוע אתה אומר.. אז זה בטוח יעלה לי על אימונים אנאירובים.. כדאי לוותר על זה אולי?:S פשוט הבנתי שזה בריא מאוד ללב ריאות והכל..[/quote] שים מכנס קצר וחולצה , נעלי ספורט תפתח את הדלת של הבית ותתחיל לרוץ. לא כדאי לוותר על זה כלל וכלל. בריא מאוד מאוד ללב לריאות למניעת מחלות , הזרמת הדם , שיפור עור הפנים , מעלים כאבי ראש (בדוק!) מומלץ ורצוי..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לרוץ במכון כושר.. גם ככה יש לי כאבי ברכיים בריצה אז לרוץ על אספלט בכלל יכאב לי הברכיים..
מה הבעיה לעשות אחרי האנאירובי-חצי שעה של אירובי? והאם חצי שעה של ריצה קלה זה סבבה? (4 פעמים בשבוע) |
![]() |
![]() |