|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי פעם מגיל יש בפירות סוכר,והסוכר מנוע מהחלבון להיספג בגוף.
מעבר לכך אם הוא אמר לך לא לקחת אז לא לוקחים,לא סתם אתה משלם על התוכנית. תאמין לי שהרבה שטויות שה-vip רשמו בפורום, וגיל לא מסכים בכלל אם מה שהם אומרים. חוץ מזה אתה אתה רוצה לישמוע תגובות שיגידו לך שמותר לך בגלל זה אתה מחפש תירוצים. אם גיל הוא איש מקצוע בעל הישגים אומר לך לא לקחת אז לא לוקחים,אבל מה אני יודע? תקשיב לילדים פה,הם יותר מבינים מימנו לא ? תתקשר לגיל הוא יסביר לך למה,לפעמים הוא בפגישות ולא יכול לענות,תנסה שוב. לא סתם הוא המאמן שלך.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה מוזמן לתקן כל טעות שאתה רואה בפורום. בשביל זה הפורום קיים לא? אם גיל אומר לך שמשהו הוא שטות, אתה מוזמן להביא את הטיעון של גיל ולהעשיר את כולם. דבר שלישי, סוכר לא מונע ספיגה של חלבון עד כמה שאני יודע. אתה מוזמן להסביר למה הכוונה או איך זה קורה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מה זה סוכר מעקב את הספיגה של החלבון??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא יודע מה ההסבר של גיל לפרי האחד, אבל זה מאוד הגיוני זה כמו שרשום לך 2 פרוסות לחם ואתה לא שואל אותנו למה לא רשום 3? זה הכל תלוי בסך הכלול של התפריט ובחישוב הקלורי עוד פירות == עוד קלוריות וכנראה שהוא מעדיף שתכניס אותם מפחמימות מורכבות כמו שP-a-n-1-c אמר בכל מקרה הכי טוב שתשאל אותו בפגישה הבא ובנתיים תיצמד לתפריט כל מה שאנשים יגידו לך זה רק ניחושים רק גיל יודע למה הוא עשה את זה בסופו של דבר.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |