|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל 30% או ניצול שואה כמוהו..אדיף למות.חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
הושעה
|
![]() משעמם לכם, הא? תורידו איזה משחק למחשב...
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז באמת שאין פה שום דבר מיוחד.
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני חותם לכם שגם כל מי שמגיבה לו, לא באמת חושבת מה שהיא אומרת, זה ילד ש"מוכר" בשוקס והם פשוט מנסות להתחנף אליו..וגם סתם בגלל שהם ידידות שלו, לא יעליבו אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם בא לפה מישהו משמוקס (אחלה שם)
אז תעשו עם זה מה שבא לכם אבל לא מעניין אותנו שאתם חופרים באתר הזה ( לא חבל על הזמן??) בשביל להביא לפה תמונות של שחיפים ובתכלס , בנות שיראו מישהו חטוב עם מאסה יעדיפו אותו ב99% עליו , כמובן שזה לא זה מה שקובע
![]() |
#46 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() מה כואב לכם? שהוא מצליח להדליק את הבנות? תפתחו שוקס ואולי גם לכם יבואו הרבה בנות.. חח
קיצר מה לעשות בנות אוהבות שחיפים זה פשוט ידוע.. בנות מתרחקות מאנשים עם שרירים אני חושב שהוא אחד השחיפים שראיתי.. מה הוא בכלל מציג את הגוף שלו? מה הוא מנסה להוכיח? מה זה? כל יד כזאת דקה.. אותי זה ממש הפחיד להסתכל על התמונות האלה.. מה זה כמה בנאדם יכול להיות רזה?! הוא כבר על סף אנורקסיה.. וזה באמת מפחיד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() מה הקשר לבנות וגוף?? עדיין אני לא מבין...
![]() |
#49 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
גם שחיפוני קוביות ( צלעות בעצם אבל שיהיה) לא חביבים עליהם , בנות אוהבות בנים עם מעמד חברתי גבוהה , ז"א את ה הalpha male . להיות "מקרר" כמו שכמה רוסים אומרים נותן לך את זה קצת , כמו אוטו טוב , עבודה בדוגמנות , הרבה ידידות או בנות שלידך , דומיננטיות בקרב החברה של הבנים וכו'
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן, אכפת להן מהמראה הן לא ירצו מישהו שנראה כמו קקי...אבל כל עוד הוא נראה סביר... יותר חשוב המעמד החברתי שלו... |
|
![]() |
![]() |