|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה לא מובן פה?
אנטישמים קוראים ליהודים "יהודונים" אתה אומר לא לתת להם סיבות להתרגז עלינו, למרות שהם עושים מלא דברים להרגיז אותנו לכן אתה משתף איתם פעולה , ולכן הכינוי יהודון. אני כותב בעברית תקנית , אם אתה לא מבין מושג כלשהוא או משהו מההיסטוריה זה בעייה שלך בהשכלה כללית
![]() |
#122 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא חייב להיות בעמדה נחותה, בעמדה חלשה כדי להרגיש עצמו מוסרי.
![]() |
![]() |
#123 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() זה לא קשור, אתה הבאת ציטוט שלי ואמרת שמי שמדבר ככה נקרא יהודון...xd
זה הכול... ומה שאני לא מבין אני הולך לקרוא על זה... בקשר לנושא, תאמין לי, אז מה יקרה אם נתן להם את השטחים? למה הם יתרגזו עלינו אז? ציטוט:
אני בעד להעלים את הערבים מהעולם הזה! אבל אני לא רוצה שאנשים ימותו מדברים כאלה...אתה מחשיב את עצמך קשוח או משהו??? להוריד מעליי אשמות זה לא נקרא בשבילי להיות חלש, אלא חזק יותר כי אז כשנחזיר להם על מה שיעשו לנו, אנחנו לא נצא מצביאים רשעים שמנסים להשתלט על העולם, אלא נצא מדינה ששומרת על אזרחיה.
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הקסאמים יתגברו, מספרם יוכפל, והערבים ישנאו אותנו באותה מידה כי הם רוצים את כל השטח שלנו לעצמם
![]() |
![]() |
#125 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם ניסוג לאחור הם יגיעו למרכז הארץ, זה מה שאתה רוצה? חוץ מזה תבין שהסיבה למה הם עושים את זה שולית. האו"ם תמיד יהיה נגדנו, כי הוא מלקק לערבים את התחת.
![]() |
![]() |
#127 |
חבר ותיק
|
![]() אם ניתן להם את השטחים נאבד אותם , זה דבר ראשון
דבר שני אלו הם השטחים: (בכחול בתמונה) ![]() והם עדיין יהיו אנטישמים כי איסלאם זה דת של אנטישמים וכל מה שפחות מזה לא נחשב עבורם לשטחים
![]() |
#128 | ||
|
![]() ציטוט:
אבל כשנתקיף, העולם יירעד. האו''ם נגדנו כי הוא מאשים אותנו בכיבוש, במה הוא יאשים אותנו אחרי זה??? רד מזה...מה אתה ילד קטן? תחשוב קצת ואל תהיה אימפולסיבי...אתה מתנהג כמו זין...מתפרץ על דברים..."להשמיד את כל הערבים!!!"...זאת האידיאולוגיה שלך???
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על לתת להם את השטחים כפי שרצו לפני קום המדינה... שיהיו עדיין אנטישמים ויהיו נאצים ועוד ועוד ועוד...לא תהיה להם עילה להתקיף אותנו! אחרי שיתקיפו אותנו לא יהיו להם תירוצים למה וזהו!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
וככל שזכור לי עדיין האום מאשים אותנו בכיבוש , מכל ה100 ומשהו מדינות באו"ם יותר מ 60% מהגינוים היו על ישראל הם הכלילו את הציונות כגזענות בשנות ה70 ולא אכפת להם שמוסלמים הורגים אחד את השני בסודן , מה הם כבר יעשו לנו? אתה ברצינות בא לגרש את כל מי שיושב על טריטוריה "ערבית" בשביל ההזיה שלך שהם לא יתקפו אותנו?
![]() |
![]() |
#131 | ||
|
![]() ציטוט:
@#$@#$@Q%@$% SFG%$Y&DFSGSG 1800-400-400 A.I.G יאללה לך הביתה מוטי, שלום ותודה! ואל תתקשר אליי, אני לא עונה!!! בלבלי אותו, אל תעשי לו חשבון! בלבלי אותו עד שלא יוכל לחרבן! D=< מוחעחעחעחע!!!! שליט העולם!!!! ![]() סאורון!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
|
![]() נרגעתי.
תגיד, אתה קורא את מה שאני רושם? אני מתכוון לתת להם את השטחים מתוך ידיעה שיתקיפו אותנו ואז נוכל להתקיף חזרה. *עוד התמוטטות עצבים בדרך!!!*
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מה זה משנה אם ניתן להם את השטחים וניקח או לא ניתן להם בכלל? חיילים מתים?
![]() |
![]() |
#134 | ||
|
![]() ציטוט:
אז, חמוד, תהיה לנו עילה עליהם ולהם לא תהיה עילה עלינו. הבנת מתוקי? *מלטף לך את השיערות*
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עזובבבבבבבבבבבב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() lama ata meharfen be havana?
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח הבורות שלך מדהימה אותי
"לפנות שטחים לתת אותם ואז ליתקוף" "למי אכפת מהגולן הכל שם מוקשים" טוב חמודי דבר ראשון כנראה שלא הייתה בגולן לאחרונה אה כי יש שמה לפחות פי חמש אנשים מי מה שהיה בהיתנקות ורוב שטחי המוקשים הם סמוכים לגבול הסורי דרך אגב ההיתנקות עלתה 26 מיליארד שקל בוא רק נילך לפי זה שיש פי כמה וכמה אנשים בגולן לפחות פי 4 אז כמה יעלה לנו 100 מיליארד? וזה בלי ההפסדים הענקיים שיש בחמת גדר והחרמון ומלא מפעלים למינהן ושטחים היסטורים ואריכולגים 100 מיליארד זה בערך רבע מהתקציב הכללי של המדינה וזה רק הגולן (דרך אגב התקציב השנתי הוא 66 מיליארד שקל אם אני לא טועה) אז עכשיו לפנות גם את יהודה ושומרן וחברון ורמאלה ובית חנון וגנין ? והכי מצחיק ואז אתה אומר ליתקוף אותם בחזרה אחריי שנתנו להם והם ימשכו ליתקוף אותנו ליתקוף אותנו בחזרה אתה יודע כמה המלחמה בלבנון עלתה לנו ? עכשיו אתה רוצה שנילחם גם בסוריה וגם אם החמאס שהוא קצת פחות מהחיזבאללה וכל הפלגים שמה ברשות? אתה יודע כמה זה יעלה ומלחמה אם סוריה תיגרור את אירן וזה עוד משאבים וכסף וגם אתה יודע כמה זמן צריך להיתארגן למלחמה ? נכון שיצאנו למלחמה מהר בקיץ אבל זה היה נגד אירגון טרור לא מדינות כמו סוריה ואירן הם חטיבות טנקים ומטוסים ושדות מוקשים וחייל רגלים פי 10 מאיתנו אבל זה כל כך פשוט לפנות שטחים ואז ליתקוף כל כך פשוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בונ'ה אם נותנים את הגולן אז סוריה תהיה 5 מטר ממני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
|
![]() ציטוט:
מצטער!
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
|
![]() ציטוט:
בקשר לפינוי, אני לא אמרתי לפנות תוך יום.
![]() |
![]() |