|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב.. כשתהיה בסיטואציה אל תברח ותנסה להילחם עם שני ערסים שרוצים לדקור אותך.. נראה לאן תגיע.. מה הקשר לא חשוב הגיל העיקר התרגיל?! חחח וקרעת אותי שהתחלת להסביר לו איך ללכת להרביץ להם- "לך לאחד מיתחת לבית אם איזה מקל בקבוק מילה או שפיץ איך הוא יוצא מהבית או חוזר מהיציאה אם זה בקבוק מקל תן לו בראש אם זה שפיץ בתחת לא יקרה כלום או ברגל אבל לא את כול השפיץ רק את הקצה אתה יודע איך להחזיק את האגודל על הקצה ואת מה שיש להכניס ביפנים !" איזה מבצע חשאי! איפה אתה עובד באף בי איי?! חחח גדול! וגבר, כל הערסים זונות!! איזה ערסים אתה מכיר בכלל? תן דוגמאות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד אהה של כימאת כול ראשון מספיק אחי? דרך אגב יש מלה ילדים זונות אבל לא כולם אחרי לא כולם מה הקשר הגיל ואלה הוא אמר הם היו בני 20 -23 אני מביא לך ילד בגיל 16 שמזיין את רוב האנשים גם אם הם סוסים בגיל30 אם אתה יודע לריב אין עלייך !! (לדעת לריב יותר חשוב מהכוח) היתי בסיטואציה כזות הוא בא לידקור אותי זזתי אחורה אבל חבר שלי הביא לו ביתה בבטן ורבנו איתם וכן הם היו אם סכינים אנחנו בלי ופיצצנו אותם *אולי היה לנו מזל אבל היתי אם חברים שלא הפקירו אז ידעתי שיהיה בסדר חבר שלי אחל חור ברגל קטן ופיצץ אותם הכי הרבה מכות אחרי הדקירה חח והמיבצע חשאי ואלה אחי זה דבר חכם לעשות ואם אין בררה ואנשים עושים לך בעיות זה אחד הדברים לעשות !!
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאם אתה נמצא עם החבר'ה שאתם למשל 5 עד 10 גג תילחם. מה אני אגיד לך? אתה מחפש אקשן אז שיהיה.. פשוט תדע שאתה מסכן את עצמך.. אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואלה לא שמעתי אחי אבל אני מאמין שעלה שרבו אם אנשי ביטחון לא סתם ערסים ! אולי הם עולם תחתון אחי יש לא אמרתי שכולם בסדר אבל לא כולם חרות אחחי דרך אגב עברתי את זה שמחפש אקשן מה שאני מחפש זה רק להנות ולא אקשן עברתי תגיל הזה אחי הומי צודק אלה שסתם הולכים אם סכין ברחוב סתם הומויים
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |