|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי מה אפשר להגיד עם זה הייתי אני מעלה כאלו תמונות לזירת הגולשים ואומר שזה אני היו טופסים ממני אליל פה בפורום אבל מכייון שזה בן אדם מקצועי!!! מתחרה!!!
הוא קטן לעומט השאר ואני לא מדבר על רוני וגאי אלה על החברה פה מהארץ ליאור גולדשטיין,אלון צוקרמן,מאור זרזד וכו... יש לו חיטוב שכול אחר יכול לחלום אין מה להגיד אבל בתמונה הכוללת הוא לא משהו רציני
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מאור וכל השאר כבודם מונך במקומו כמובן אבל הם קטגוריות שונות לחלוטין - לכן אין מקום להשוואה! תודה לכל שאר המגיבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() יש לו חיטוב מטורף!
ויש עליו מסה נחמדה אבל בישביל להצליח במר ישראל ולהשיג את התואר אלוף האלופים בifbb ולעמוד מול בחורים "החבר'ה הגדולים" הוא יצטרף לעלות כמו מטורף במסה והרבה למרות שהוא מאוד אסתתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שעל אותו בן אדם בניגוד לאראל יש עוד 20 קילו שריר
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() זאת דעתי:
1. הוא הגיע לתוצאות נאות מאוד. הוא אסטתי מאוד, יש לו פרופורציות פלג גוף עליון טובות. 2. הוא לא טבעי. המאסה אכן לא גדולה במיוחד ועל זה עוד ניתן להתווכח אבל לחיטוב כזה לא מגיעים טבעית. 3. אני לא חושב שהחיטוב שלו לפי התמונות יותר טובות מאיך שמאור היה נראה בתחרות מר צפון והוא לא היה על 3.5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חבלה"ז.
|
![]() |
![]() |