ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-10-06, 22:36   #1
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
עמוס מדי, קשה מדי, יותר מדי כשל - בהחלט לא אימון למתאמנים מתחילים כמוך ולהערכתי בכלל לא לטבעיים.
מה גורם לאנשים לעשות Fbw ? אולי בחודש הראשון כשרק מחממים את השריר... לא לעבודה אמיתית זה בטוח.
אחי, ***אני לא מתאמן מתחיל***.

מנסיון שלי, אפשר לגדול גם מכמות סטים נמוכה. בחרתי ללכת על FBW כי רק חזרתי להתאמן לאחר מחלה והפסקה קצרה מאימונים, לכן החלטתי ש-FBW זה סוג האימונים שיעזור לי לחזור לעצמי ואפילו להתפתח יותר. בנוסף, פעם הייתי רגיל להתאמן בכל מיני שיטות חלוקה מורכבות/מסובכות עם ווליום גבוה וחשבתי שיהיה נחמד לנסות משהו חדש פשוט ויעיל.

לגבי העניין של הטבעיות, אני לא חושב שהתכנית שלי לא מתאימה למתאמנים טבעיים, ועם זאת יש עניין מצחיק ומדהים של שילוב בין 3 דברים הגורמים לי להרגיש ב"מצב על". ZMA, קריאטין, שמירה על הברית (תאמינו או לא). אלו כמובן ללא קשר לתזונה נכונה, שינה ובריאות הנפש שהם בסיס.
Takima מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-06, 19:50   #2
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
לגבי העניין של הטבעיות, אני לא חושב שהתכנית שלי לא מתאימה למתאמנים טבעיים, ועם זאת יש עניין מצחיק ומדהים של שילוב בין 3 דברים הגורמים לי להרגיש ב"מצב על". ZMA, קריאטין, שמירה על הברית (תאמינו או לא). אלו כמובן ללא קשר לתזונה נכונה, שינה ובריאות הנפש שהם בסיס.
סייקל חרדי??? חחחחח
בהצלחה בתוכנית
אבל יש לי בעיה פה, למה אתה עושה כתפיים לפני חזה??
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה