|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסתערנו עליהם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו הגנו על עצמנו ולקחנו את השטחים שבלב הכי שלנו מימי קדם הם פתחו איתנו במילחמות זה זהמיליארדים שלהם ניבלעיםעל ידי הממשלה שלהם זה בעיה שלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנחנו הינו פה לפניהם פה מותק הם באו אחרי זה לפה זה זה לא אנושי גם מה שהם עשו ליהודים בארצות ערב טארנספר בכפיה ואונס כל הנשים היהודיות זה מגיע להם וזה יקרה לא מעניין אותי שזה לא אנושי גם זה לא אנושי להיתפוצץ ליד נשים בהריון זה גם לא אנושי ליתמוך באויב בזמן מלחמה בזמן שאנחנו ממנים אוותם עלק ערבי-ישראל טיפש מי שמחבר את המילים האלה ביחד אני קורא להם ערבי אויב מבית כי זה מה שהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
פה אתה עושה פעולת "הכללה"שאם ערבי ישראלי אחד עשה זאת,זה לא אומר שכולם ככה. נכון זה לא אנושי להתפוצץ ליד נשים בהריון,אבל לעלות על בית בטנק זה גם לא אנושי. מה שאני רוצה להגיד שאני כבר לא יודע מה לחשוב,אם אני בעד או נגד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהם משארים בכוונה נשים וילדים בבתיםהאלה כדי שיראו את זה ב Cnn זה לא אנושי מבחינתם וזה לא ערבי אחד עשה את זה כל נצרת עשתה את זה זה כבר כמה עשרות ועוד יש את רוב הכפרים המוסלמים שזה עוד 200 אלף כבר הגעתה לרבע מליון זה קצת זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובאשר לגבולות 1967, הם גם התחילו איתנו במלחמה והפסידו, אז לגיטימי שאנחנו ניקח מה שבא לנו.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ליתר דיוק הם עמדו להתחיל איתנו במלחמה אנחנו פשוט הנחנו מכת תרופה לפני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה זה אין להם קשר לדבר? הם תומכים במדינה דו לאומית וביטול חוק השבות היהודי. הם גם מסיעים כל הזמן מחבלים ומסייעים לאויב. והדבר הכי גרוע: הם תופסים מקומות במגמת רפואה באוניברסיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם תופסים מקומות כי הם צריכים 640 פיסכומטרי בזמן שאתהיהודי צריך 720 לפחות וגם יש להם לרובם 15 נקודות בונוס על מקצוע ככה שממש לא קשה להם זה בגללהאפליה המתקנת על מתקנת אפליה הכלפנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו השב"כ הוכיח ש40 אחוז מערבי ישראל תומכי טרור ומוכנים לעזור לטרור והביאו את הנתונים האלה כלפי הכנסת שכמובן השיארה להם את האזרחות ואת הקיצבאות אבל איך שנאמר בינתיים הם נהנים שיגיע הרגע הם יפחדו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() עזוב מה שהשב"כ הוכיח כי הוא לא יכול להוכיח זה כמו לעשות סקר.
מה שכן הערבים הישראלים הם גייס חמישי בארצינו ובמקרה פורסם (יותר נכון נגנב) לפני 23 שנה בערך מסמך מאוד מעניין מבית היוצר של אירן, נוהל הגיס החמישי שדווקא בו הם השקיעו כספים בכורדים העירקים והתורכים על מנת להחליש את בגדד תוך כדי שימוש בגייס החמישי. או להחליש את אנקרה במקרה של מלחמה עם תורכיה. |
![]() |
![]() |