|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() תראו איזה אתר השמאלנים בנו:
http://www.stoptorture.org.il/heb/ הם מפיצים את זה בחול, יש לו גרסא אנגלית גם: http://www.stoptorture.org.il/eng/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() צריך להשמיד את השמאלנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
עומרי תגדיר מה זה שמאלני....מכל הבחינות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להגיד לך את האמת במילה אחת אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתוק תגיד לאמא שלך ייאוהב ערבים אתה שמאלני! סגופר שמאלני שבוגד בעם שלו ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1- ליברלי במקום שמרן. 2-חילוני,מתנגד לאפליה מכל סוג שהיא לערבים בארץ ישראל. 3-חושב שהדרך לשלום וביטחון היא בהחזרת שטחים. 4-תומך בבג"ץ ומאמין בחופש ביטוי קיצוני (לדוגמא מצעדי גאווה בירושליים) 5- סוציאליסט ברמה מסויימת(לא חובה) 6-בכל מצב כלשהו דואג להגן על ערבים,אפילו במצב של פיגוע הוא יגיד שפעולה צבאית רחבה ועונש קולקטיבי לא יתרום, בקיצור עורך דין פרטי של הערבים בכל נושא.(לדוגמא שריד/ביילין) 7-בעד מדינה דמוקרטית חילונית ליברלית לגמרי (ללא חוק שבות מפלה או הגדרת המדינה כמדינה יהודית) 8- בהקשר הכלכלי יכול להיות סוציאליסט אך זה לא חובה. זאת אומרת כל סוציאליסט קומוניסט הוא שמאלני, אבל לא כל שמאלני הוא סוציאליסט או קומוניסט. 9-יעדיף התרפסות לרגליים של האוייב,שיחות בכל מחיר, תמיד ירצה לתת שטח אפילו תמורות שום דבר(כמו בכל המקרים של החזרות של שטחים שלא קיבלנו עליהם שום תמורה). יעדיף לצאת נגד יהודים ולגרש בברוטליות יהודים מהבתים שלהם על מנת להביא לערבים שטח בחינם שעליהם לא נקבל תמורה. זאת אומרת בכל מצב שהוא, הוא יהיה תמיד לצד הערבים. 10- טוען שכיבוש השטחים ומשטר צבאי שהיה עליהם הוא חמור ביותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצר גו'נס שמאלני לא יכלתה לירשום ככה :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג'ונס, צר לי אבל להגיד: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן שמאלני זה שמאלני, לשמאלני יהיו אותם מאפיינים בכל מדינה, מה ששונה זה הדברים שהם תומכים/לא תומכים בהם כאן כל מדינה עם המאפיינים שלה. אבל בקווים כלליים הימין והשמאל זהים בכל מקום ב-100 אחוז מבחינת אידיאולוגיה/תיאוריות לביטחון/גישות בניהול המדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אדם ימני בארץ יכול להיות קומוניסט מושבע, בעוד שבמובן המקורי של "ימני" זה לא ייתכן. פה ימני ושמאלני קיבלו משמעות מבחינת הסכסוך עם הערבים, לעומת מדינות אחרות ששם שמאלני וימני הם יותר דיעה פוליטית שמושפעת מהכלכלה. ברור שיהיו מאפיינים דומים בשמאל בין כל המדינות וכך גם בימין, אבל להגיד שזה אותו דבר, בעיקר במדינה שלנו, זו שטות. אתה מדבר שטויות, אני ימני לגמרי, חילוני לגמרי וליברלי, ואני לא היחיד שכזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, שמעת פעם על המשפט "כל הפוסל במומו פוסל"?
אל תתנפל עליי כי אני לא מסכים איתך, אני לא חייב לחשוב שזה שאתה לומד לתואר, שזה באמת יפה, הופך אותך לאחד הפרופסורים הגדולים ביותר במדעי המדינה ובהיסטוריה. סליחה שאני לא מסכים איתך על כל דבר. אני מצטער, מעכשיו אני אצדיק אותך גם כשאני חושב שאתה טועה. ד"א, אם אתה מסביר למישהו עובדות כמו המאפיינים לשמאלני, נסה להיות יותר אובייקטיבי ולא להכניס את הפרשנות שלך כעובדה: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אחרי זה בהודעה שלך, צדקת בזה שאמרת שבארץ שמאל וימין זה לרוב פולטיקה/מאפיינים מדיניים/דילמת הביטחון, ובחו"ל יש יותר דגש על כלכלה,זאת אומרת עדיפות למערכת סוציאליסטית ע"י השמאל, למרות שלא רק,ולמרות שגם בארץ השמאל הקיצוני יהיה תנועות עם אופי קומוניסטי והיו כמה כאלה מאז קום המדינה,בעיקר מפלגות שכוללות גם יהודים וגם ערבים.אחרי זה מההודעה היה ניראה שאתה לא באמת מבין את המפה הפוליטית בארץ,אחרת היית מבין שהרוב המוחלט של הכוח הפוליטי במחנה הימין בנוי על מאפיינים דתיים/מסורתייים ושמרנים, וכל כוחו של השמאל נובע אך ורק מחילונות ועמדה ליברלית לגבי התנהלות המדינה. הזלזול שלי נבע מההודעה שאמרת שקומוניסט יכול להיות ימני, אתה מבין בכלל מה האידיאולוגיה והמטרות שהקומוניזם מנסה להשיג?(לא רק מבחינה כלכלית,למרות שהוא מבוסס על מרקסיזם שהיא תיאוריה חברתית/כלכלית). אם תיקח למשל פאשיזם וקומוניזם, 2 אידיאולוגיות שנמצאות כל אחת בקצה השני של המערכת הפוליטית(פאשיזם ימנין קיצוני,קומוניזם בשמאל הקיצוני) אתה תבין שההגדרות והאידיאולוגיה של כל אחת מהשיטות יכולות להיות מובנות לכל מדינה עם המציאות שלה. זאת אומרת פאשיזם יהיה תמיד בעל אותם מאפיינים לא משנה איפה בעולם וגם כן קומוניזם. הקומוניזם קיבל ביטוי מאוד חזק בארץ דווקא(פרוייקט הקיבוצים) ככה שלא ציפיתי שאתה תחשוב שקומוניסט יכול להיות ימני. הם כל כך רחוקים אחד מהשני שיש בינהם תהום ענקית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, שתהיה בריא!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה שאני שונא אנשים כמוך מאכל לכם את כל הרע בעולם בוגדים אתם ויום אחד כולכם תשלמו ביוקר נישלח אותכם לגור אם החברים הערבים שלכםן שאתם כול כך אוהבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |