|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה העיקרית שאני רואה במתחיל או באדם שחזר להתאמן ורוצה להתאמן בhst היא שצריך לבחור תרגילים מורכבים שלרוב לוקח לגוף זמן להתרגל אליהם ובאמת יכולה לצוץ בעיה בעלייה במשקלים כשהם נמוכים מידי(אי אפשר להעלות קילו או חצי כל אימון).
בכל אופן איתן, כל תוכנית אימונים טובה, צריכה לשלב איכשהו עלייה במשקלי עבודה לאורך זמן וכן הגישה הזאת לדעתי טובה. ככה גם אני ממליץ תמיד לאנשים שחזרו מהפסקה לעבוד. לי אין הסתייגות מכך שגם בתוכנית של מתחיל, האדם יעלה בהדרגה במשקלים במקום להפציץ, למרות שעד כמה שידוע לי , היחידים שבאמת מוכח עליהם שעבודה על כשל ועל משקלים מקסימליים עוזרת להם במשהו הם מתחילים דווקא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
איפה ראית את זה?
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
לדעתי ,כל תוכנית שתשלב תנועות במשקל לאורך תקופות ככה שהוא ישתקם מהר היא טובה. עלייה הדרגתית כמו שנתת, אימון קל, בינוני,קשה(לא כשל אבל נניח 2-3 חזרות לפני) ,גם כל רעיון אחר שלא יתיש אותם או יסכן בפציעה. למתחילים או לאנשים שחזרו אחרי תקופה ארוכה מאוד, זה לא אמור לשנות כלכך ,כי לרוב הם מתקדמים מהר מאוד בכל דרך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
לא נורא, סך הכל שבוע עבדו עם משקלים קלים... אני אגיד להם להגביר הילוך. תודה רבה, היה דיון ברמה טובה. לילה טוב.
![]() |