|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() מה זה הכפירה הזאת אנחנו יהודים יש לנו מסורת מה השטויות האלו ספגטי שמה ספגטי
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אל תדבר שטויות אני אדם חילוני אבל מאמין אני מאמין באלוהים ולא מחפש כל מני אמונות מפגרות
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
יש המון חילונים שמאמינים באלוהים
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אני יהודי, בטח שלא אטאיסט כי אני מאמין במסורת היהודית ומברך אותה, זה מה שמבדיל אותנו ומייחד אותנו.(בין היתר)
האמת היא שאני שונא אטאיסטים יותר מאשר חרדים, כי האטאיסטים רוצים למחוק את ההגדרה של ישראל כמדינה יהודית ולהוציא ממנה את כל הייחודיות. אטאיסטים הם גם נגד לחגוג חגים ומסורת. (למשל יש גנים בתל אביב שלא חוגגים שם פסח וחנוכה וכל זה בגלל שהם מתנגדים לדת) אני יהודי,לא מאמין באלוהים,מאמין במסורת,שימור מנהגים וכו'. אני לא מאמין באלוהים אבל אני בעד כל מה שמסביב לכך כמו החגים והמסורות,זה חיובי מאוד בעיני ותורם ללכד את האוכלוסיה היהודית במדינה עם כל העדות שלה.[/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה קצת סותר את עצמך כי בזכות השם אתה חוגג את החגים והרי בזכות השם העם יצא ממצרים שאתה חוגג את הפסח וכו'. ושוב סליחה על ההקפצה |
|
![]() |
![]() |