|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו אוכלים מוצרים עם 0% שומן, כדי שהמתבוננים מהצד יוכלו לצחוק עלינו שאחנו כוסיות - למרות שאנחנו אוכלים פי 2 יותר קלוריות ושומן מהם על בסיס יומי
![]() בשורה התחתונה, שומנים מתחלקים ל-3 קטגוריות עיקריות: 1.שומן רווי 2.שומן רב-בלתי רווי 3.שומן חד-בלתי רווי התפלגות אידאלית של צריכת השומן תהיה שליש שומן רווי, שליש שומן רב בלתי רווי ושליש חד בלתי רווי. לתשומת ליבך - רוב המאכלים המכילים אחוז שומן גבוה, כגון מוצרי חלב ובשר, מכילים שומן שהינו ברובו רווי, ועל מנת לנתב את צריכת השומן כך שתכלול יותר שומנים מהסוג הרב והחד בלתי רוויים - אנו בבוחרים בסוגי שמן המכילים אותם בכמות הנחוצה לנו - כגון שמן זית, שומשום, זרעי פשתן, אבוקדו, אגוזים למיניהם וכו'. אם משהו עדיין לא מובן, תשאל בכיף. יותם. |
![]() |
![]() |