|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חבל רק שהאחוז תרומת איברים בארץ הוא בין הנמוכים בעולם (משהו כמו 2% חתומים על כרטיס אדי לעומת עשרות אחוזים [משהו כמו 15-20] במדינות אחרות).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם...
רציתי להביע את דעתי בעניין תרומת איברים שלאחר המוות... דבר ראשון לפי היהדות זה דבר אסור! כל גוף צריך להיקבר עם איבריו שלו... ולכן אסור לתרום איברים... עכשיו אני חושב, שלמרות שהאיברים הללו כנראה יצילו חיים... ויתנו לאנשים לחיות יותר זמן, אני לא חושב שלתרום איברים זה במקום... ![]() אני מאמין כי כל בן אדם, יקבל את מה שמגיע לו!!! אני לא מאמין שזה מקרי שבן אדם זקוק להשתלה של איבר זה או אחר... כל בן אדם מקבל את מה שמגיע לו בחיים וכל דבר שקורה לי או לך או לכל אחד, זה מגיע לו מאיזה שהיא סיבה.. לפחות ככה אני מאמין... אבל בסופו של דבר, "איש, איש באמונתו יחייה" אומר המשפט... אז מי שמוכן לתרום אז כל הכבוד לו... מי שלא (כמוני) גם זה מקובל...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ועל זה הוויכוח ביהדות בעצם.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים איתך שזו הצלת חיים, אולי אפילו בטוחה.. אבל האם אתה חושב שאנשים סתם נכנסו לתאונה? סתם קרתה להם תאונה, כל המשפחה נהרגה ורק הנהג נשאר בחיים? אז אתה יכול למצוא לזה מלא הסברים אבל זאת עובדה! למי שמגיע שיקרה משהו, יקרה... ולכן לא בטוח שמגיע לאותו בן אדם הצלת החיים הזאת... מעניין מה היית חושב אם היית יודע שאותו נהג היו לו 30 עברות תנועה, ושהוא גרם למותם של 5 אנשים.. אז מה? אם הוא פצוע, מגיע לו השתלה? נכון, זה ויכוח גדול מאוד שאין עליו תשובה חדש משמעית...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם ילד בן 7 חוצה מעבר חצייה ואיזה נהג שיכור נכנס בו ב120 קמ"ש והורג אותו במקום - זה הגיע לו?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז למה שכזה דבר יקרה למישהו מסויים, ולמישהו אחר, זה לא יקרה... ככה החיים? אז לפעמים אנשים ניצלים ולפעמים מתים? לא סתם אנשים מתים... וזה יכול להיות ילד ב 3, שרק עכשיו נולד ודרסו אותו (חס וחלילה)... אז איך תסביר? את מי תאשים? זו טעות שקורה ככה סתם? אני לא יודע במה אתה מאמין בכל אופן, אני מאמין שכל אחד, מה שמגיע לו, הוא יקבל... זה אולי נראה לך, "מה, ילד בן 3, מה עשה בחיים שלו?!, איזה רע הוא עשה?"... אבל אם אתה לא מאמין באלוהים, ולא מאמין בכל הנושא... אז מה זה משנה...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה בעד או נגד לתרום איברים אחרי המוות???
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אני חושב שצריך למנוע מאנשים טיפשים לדבר, זתומרת, איך שהם נולדים, לגלות מי הם! (נגיד מי שמחטיא בחיתול אפילו ומשפריץ החוצה) ולא ללמד אותם לדבר, ככה נפתור 90% מהבעיות בעולם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |