|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אלא כי זה לא קשור לדיון וזה עלול לגלוש לאפיקים אישיים כן אליאב, מי כמוני יודע שאתם ממש לא מתעסקים בקקה.
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניגרי הוא בחור בעל ניסיון שלא צריך מחקרים אלה הוא חי על עובדות מחייו ככה שהידע שלו ואלי לא טוב ולא מהספרים כמו לשך אבל היד עמהניסיון שלו שעליו הוא מדבר הוא רחב וזה הככי חשוב |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בטוח גם שניגרי ניסה לאכול 6000 קלוריות בארוחה אחת כדי לבדוק את ההשפעות הפיזיולוגיות של זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() בתכלאס זה לא חשוב אם אתה גודל או לא. זה עיניין של גנטיקה בסופו של דבר.
מה שחשוב זה לא אם אתה גדול, זה אם אתה גדל. זה ההבדל. |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני "תקוע" בחיטוב בגלל שהיו לי הרבה הפסקות מאימונים, ומה לעשות, כשבן אדם מפסיק להתאמן (ולשמור על תזונה) הוא הופך למה שהוא באמת אמור להיות בלי האימונים והתזונה אני לא מבין, אתם מדברים כאילו אני סומלי מורעב :laugh:
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם הוא בגיל שלנו זה חרטה אש. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך שהוא היום זה דיי מפחיד כאילו אם תראה אותו בחדר כושר בטוח תגיד הנה בן אדם שמרים משקולות.. הקטע פה שהוא לא מרים משקולות וחוץ ממקבילים מתח שכיבות שמיכה הוא לא עושה שום דבר... אם הייתי זורק נתונים שלו הייתי אומר -19%-18% שומן.. 90+ קילו יד 45 בשקט (עם נטייה ליותר מ45...) בכללי גוף מסיבי בטירוף עם גנטיקה מטורפת שאם הייתה באה לידי ניצול לפי דעתי היה יכול להיות בכיף אחד מהמתחרים הבולטים בארץ... דיברתי איתו הרבה והוא אמר לי שפשוט נמאס לו מכול השטויות האלה והאבקות שהוא היה משקיע כסף והיה "משועבד" יותר מדיי... יום אחד הוא קם ופשוט זרק את כול הפיתוח גוף ועושה רק הרבה מאוד אירובי ברמות מטורפות ופה ושם כוח בסיסי של פק"לים כמו שכבר אמרתי.... (דוגמא לאימון שלו שראיתי בעיניים שלי? ![]() ![]() סליחה על החפירה אבל זה באמת תופעת טבע ארצישראלית מעניינת משקל אחד שאני יודע שהוא אמר לי שהוא מרים פעם בחודש ככה הוא עושה אימון משקולות הוא מרים בכפיפות מרפק כ-35 קילו ביד... 3 סטים 15 חזרות חלקות... (מרשים לא?) ביזבוז ![]()
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קודם כל אני לא מי יודע מה מיישם הכל. זה דבר אחד לדעת ודבר שני ליישם. מה לעשות, החיים קשים ![]() חוץ מזה אני לא מבין מה אתה רוצה, שאני אהיה יותר מסתי ממך? בגלל הידע? אז אם אתה תעשה עכשיו תואר שלישי בתזונה אתה אמור להיות יותר מסתי מארנולד... לא? אני מעל הממוצע מבחינת מסה בקרב מתאמני חדר כושר, והרבה מעל לממוצע מבחינת כוח. זה מספיק לי תאמין לי. כמובן שלא הייתי מתנגד ליותר, אבל אני לא מי יודע מה ממהר לאנשהו.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר הוא שאתה קורא המון אבל המון מאמרים , ומיישם מה שאתה קורא..והנה התוצאה העיקר הוא שאני לא קורא כלום ומאמין באולד סקול של הבאדיבילדינג מתאמן עם אנשים שעברו המון שנים טובות של פיתוח גוף ועושים מה שהם עושים כי זה עובד ולא כי הם קראו את זה על דף נייר...זה מה שאני מיישם... והנה התוצאה. שוב רק בשבילך אני אומר את זה אין לי בעיה שתמשיכו להיראות איך שאתם נראים בדרך שלכם. ולמה אומרים מסתי ולא מאסיבי? |
|
![]() |
![]() |
#19 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אבל כמה אנשים מאמינים באולד סקול ולא גדלים? אתה יודע כמה יש במכון שלי שעושים איזה 8 סטים לשריר קטן באימון ו12 סטים לשריר גדול (זה אולד סקוווול, לא?) והם שחיפים שלא יאומן? משעות ערב (5-6 ככה) ועד הלילה המכון מתמלא בdumbell curlers שתופסים את הכסא משקולות, את הספת משקולות וכוווולם עושים אימון שלם לבייספס ולטרייספס, אה ואני הכי אוהב את האלה של ה-"אנשי חזה ויד קדמית ובטן"- הם עושים רק חזה, יד קדמית, ובטן ![]() איך תסביר את זה? ![]() שנה שעברה היה מתאמן שכל הזמן חפר לי בשכל שאסור לעשות FBW, והוא אמר ש1-3 חזרות עובדים על ניפוח, וש10-15 עובדים על כוח. אתה יודע למה? כי אחד הסוסים אמר לו את זה (כן אליאב, הוא גם יותר סוס ממך!) אני לא רציתי להתווכח איתו ושיעזוב אותי בשקט ושיתן לי לעשות את הFBW שלי, אבל הוא המשיך בשלו... אז אמרתי לו שישאל את המאמן, והוא היה בטוח שהמאמן יסכים איתו. באתי איתו לשאול את המאמן והמאמן כמובן הסכים איתי (ש1-3 חזרות זה לא ניפוווווחחחח). אז מה הוא (המתאמן) אמר לי? שהמאמן לא גדול, אז הוא לא מבין כלום. אה וjust for the record, הוא היה שחיף אש ציטוט:
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תודה לעונים, אני חשוב שאני אשנה את התפריט שלי ל4 ארוחות גדולות ביום, מאשר כמה חצאי ארוחה נוספים.