|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קודם כל אני לא מי יודע מה מיישם הכל. זה דבר אחד לדעת ודבר שני ליישם. מה לעשות, החיים קשים ![]() חוץ מזה אני לא מבין מה אתה רוצה, שאני אהיה יותר מסתי ממך? בגלל הידע? אז אם אתה תעשה עכשיו תואר שלישי בתזונה אתה אמור להיות יותר מסתי מארנולד... לא? אני מעל הממוצע מבחינת מסה בקרב מתאמני חדר כושר, והרבה מעל לממוצע מבחינת כוח. זה מספיק לי תאמין לי. כמובן שלא הייתי מתנגד ליותר, אבל אני לא מי יודע מה ממהר לאנשהו.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר הוא שאתה קורא המון אבל המון מאמרים , ומיישם מה שאתה קורא..והנה התוצאה העיקר הוא שאני לא קורא כלום ומאמין באולד סקול של הבאדיבילדינג מתאמן עם אנשים שעברו המון שנים טובות של פיתוח גוף ועושים מה שהם עושים כי זה עובד ולא כי הם קראו את זה על דף נייר...זה מה שאני מיישם... והנה התוצאה. שוב רק בשבילך אני אומר את זה אין לי בעיה שתמשיכו להיראות איך שאתם נראים בדרך שלכם. ולמה אומרים מסתי ולא מאסיבי? |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אבל כמה אנשים מאמינים באולד סקול ולא גדלים? אתה יודע כמה יש במכון שלי שעושים איזה 8 סטים לשריר קטן באימון ו12 סטים לשריר גדול (זה אולד סקוווול, לא?) והם שחיפים שלא יאומן? משעות ערב (5-6 ככה) ועד הלילה המכון מתמלא בdumbell curlers שתופסים את הכסא משקולות, את הספת משקולות וכוווולם עושים אימון שלם לבייספס ולטרייספס, אה ואני הכי אוהב את האלה של ה-"אנשי חזה ויד קדמית ובטן"- הם עושים רק חזה, יד קדמית, ובטן ![]() איך תסביר את זה? ![]() שנה שעברה היה מתאמן שכל הזמן חפר לי בשכל שאסור לעשות FBW, והוא אמר ש1-3 חזרות עובדים על ניפוח, וש10-15 עובדים על כוח. אתה יודע למה? כי אחד הסוסים אמר לו את זה (כן אליאב, הוא גם יותר סוס ממך!) אני לא רציתי להתווכח איתו ושיעזוב אותי בשקט ושיתן לי לעשות את הFBW שלי, אבל הוא המשיך בשלו... אז אמרתי לו שישאל את המאמן, והוא היה בטוח שהמאמן יסכים איתו. באתי איתו לשאול את המאמן והמאמן כמובן הסכים איתי (ש1-3 חזרות זה לא ניפוווווחחחח). אז מה הוא (המתאמן) אמר לי? שהמאמן לא גדול, אז הוא לא מבין כלום. אה וjust for the record, הוא היה שחיף אש ציטוט:
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תודה לעונים, אני חשוב שאני אשנה את התפריט שלי ל4 ארוחות גדולות ביום, מאשר כמה חצאי ארוחה נוספים.
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה זה משנה בכלל אם זה בריא? הוויכוח לא על בריא. להזריק סטרואידים זה בריא? אתה חושב שלבודיבילדרים אכפת מבריא?
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() וואלה בנאדם שלא מתחרה בד"כ כן אכפת לו מהבריאות שלו. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
אני מסתכל על גודל הארוחות בקביעת כמות הארוחות היומית, כאשר ארוחות קטנות\גדולות מדי לא יהיו אופטימליות (האחת תיצור פרופיל שומנים לא תקין, ירידה ברגישות לאינסולין וכו', והשנייה לא תהיה נוחה, פרקטית, משביעה וכו'). צריך למצוא את האמצע, צריך לדעת מה הם הרגלי האכילה שנוחים למתאמן (מבחינה פסיכולוגית והתנהגותית), אם גישת ה'זלילה מסביב לשעון' תגרום לו להתמיד, או שמא גישת ה'להרביץ ארוחה מספקת ואולי איזה פרי בין לבין' זה מה שמתאים לו. יכולים להיות הרבה הבטים שונים להסתכל ולהחליט מה מתאים, אך כאשר זה נובע מהבנה דפוקה של הפזיולוגיה של גוף האדם שגורמת לאותו אדם לבסס את החלטותיו על פחד מפירוק שריר, השמנה, אי ספיגה של החלבון, מטבוליזם, או כל שטות אחרת, זו עבודה לא נכונה עם הכלי הזה (מוגבלות מסויימת בתור תזונאי). גל |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט: