|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהו אני לא מתכוון להמשיך בפוסט השטותי הזה ![]() אתם יודעים הכל מהכל ועדיין לא רוצים להתקדם... אז מה אני יגיד לכם?!?! רוצים לגדול?! דחפו סייקל.. אין לי כוח לחרטות שלכם |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני חייב להגיד לכם קראתי פה את כל התגובות , 9 דפים.. חח לא התייאשתי ..
לפי דעתי פשוט כל בן אדם לפי הנוחיות שלו והסדר יום שלו אתה לא יכול לכפות על בן אדם שלא מסתדר לו ביום לאכול 5-6 ארוחות כי זה פשוט גורם לו להיכנס ללחץ עם הארוחות וכל הזמן להיכנס לחישובים כאלו ואחרים .. יש בן אדם ש5-6 ארוחות כן יתאימו לו יש בן אדם ש3 ארוחות יתאימו לו.. מבחינת איך הם יעזרו לו וישפרו אותו באימונים ובפיתוח הגוף זה כבר מה שהוא קיבל בגנטיקה :] אבל יש אנשים שפשוט לא יכולים כל היום להסתובב סביב האוכל עם הסטופר של השעתיים שלוש ארוחה , זה קשה וזה מלחיץ וזה גוזל מהם הרבה.. אני חושב שחשוב לשים דברים לפעמים בפרופורציה ... צריך להגיע לתזונה נכונה, צריך לאכול כמו שצריך אבל לא צריך להיות במצב של סביב האוכל כל היום .. זה מצב לא בריא כבר.. בסופו של דבר כל אחד צריך לעשות גם מה שנוח לו ובגבול הטעם הטוב.. נכון שכולנו שואפים להגיע לתוצאות הכי טובות , אבל ראבאק תעצרו רגע לפעמים ושימו את הדברים בפרופורציה... כל אחד שיעשה מה שעובד בשבילו וטוב בשבילו , זו דעתי. בהצלחה :] ![]()
#4 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
כל עוד כולם מקפידים על; א. אימונים קשים, בהתאם ליכולות ב. מספיק חלבון ג. מספיק קלוריות בהתאם למטרה התשובה תהיה; מי שהגנים שלו והמצב הגופני שלו יותר מתאימים למטרה, ותו לא (everything else is details). ואין דבר שמבחן המציאות הוכיח כיותר נכון ממה שאמרתי כרגע. גל (החלטתי להגיב בגלל שזה היה צריך להאמר, וזאת אף על פי שכל השרשור הזה לא שווה אפילו התייחסות, מפני שעם בורות והתנצחות אי אפשר להתמודד בפנייה להגיון.) |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך פלג גוף עליון יותר גדול משלי ולי יש רגליים יותר גדולות משלך, זה אומר שמה שאני עושה לרגליים חייב להיות יותר טוב ממה שאתה עושה ומה שאתה עושה לפלג גוף עליון יותר טוב ממה שאני עושה? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב איך הגעת להחלטה שיש לך רגליים גדולות משלי?:laugh: אתה ממש גדול ברגליים ![]() ![]() נכון לעכשיו הן יותר גדולות כי הרבה זמן לא עבדתי עליהן חוץ מסקוואט (ואני לא מנסה לתרץ...אתה יותר גדול שם וזהו זה) , אבל תן לי קצת לחזור לעניינים בעניין הרגליים אני בטוח שאני יוכל להוות לך איום יפה (לא אמרתי שאני יעקוף) ![]() ועכשיו סתם משהו שבא לי להוסיף בשביל שתדעו... אצלי זה ההפך , אם יש נקודות חלשות אז אני מזניח אותם עוד יותר... כשאני באימון גב למשל ואני מסתכל במראה חח זה פשוט נותן לי אדרנלין להפציץ עוד יותר... אבל כשאני באימון של שרירים שיחסית בפיגור אצלי (תאומים) אני רק רואה אותם אני מתבאס וישר עובר לתרגיל הבא...בגלל זה אני כבר בקושי עובד רגליים חוץ מסקוואט פעם בשבוע |
|
![]() |