|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() המון נתרן בחיטוב לא מומלץ
רוטב סויה "קיקומן" מיוצר משנת 1630, באותו תהליך קפדני שהקנה לו שם עולמי, קיקומן נוצר בתהליך טבעי הדומה לייצור יין האורך 6 חודשים. קיקומן מכיל יותר מ 285 רכיבי טעם המעשירים את המזון ומדגישים את טעמו הייחודי. רוטב סויה קיקומן אידאלי למאכלי המזרח הרחוק ( נודלס, ירקות מוקפצים וסושי ) ומצויין גם במטבח הישראלי לכל סוגי המזון. רכיבים: מים, פולי סויה, חיטה, מלח, סודיום בנזואט הנתרן כחומר משמר פחות מ 0.1% מידע תזונתי....................ל 100 מ"ל.............ל 1 כף: אנרגיה...........................66.6 קק"ל.............10 קק"ל חלבונים...........................13.3 גרם................2 גרם פחמימות..............................0 גרם................0 גרם שומנים................................0 גרם................0 גרם נתרן...............................6133 מ"ג.............920 מ"ג תכולה: 296 מ"ל
__________________
mmm |
![]() |
![]() |