|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי, כמה סטים יש לך לכל שריר?
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
54546654864
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה המון בהצלחה! פרסם משקלי עבודה...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה 4+4 וכל הפלוסים האחרים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עושה 4 ואז עוד 4 דרופ אחלה תוכנית אליאב, בהצלחה עם בCELL MASS הבנתי זה משהו בומבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אליאב אתה נראה מצוין כל הכבוד , יש לך תוכנית אימונים קצת משוגעת אך אם היא עובדת עבורך זה הכי חשוב בהצלחה בהמשך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התקשרו אליי מהגן חיות ואמרו לי שברחה להם גורילה!#@#!!!!
![]() ![]() ![]() אליאב קבל ח"ח ומוניטין על הגוף המאיים שלך תקרא את מה שרשמתי שם! ![]() כל הכבוד יישר כוח בן אדם נדיר אתה גם באופי וגם בגוף! אתה נכס לפורום הזה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב הבייספס 42.5. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בהחלט אני חושב שאליאב אחד הגדולים בפורום ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה 18 סטים יד קדמית 11 סטים כתפיים 19 סטים רגליים (בעיקר האמס ותאומים) 13 סטים (עם קצת גב תחתון בדד ליפט) גב 18 סטים יד אחורית 11 סטים בטן 8 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע פשוט איך אתה עומד בלעשות 18 סטים לחזה, 11 ליד קדמית וכו' באימון.... פשוט לא מבין. השריר שלי גמור אחרי 7 סטים, למה אתה עושה כ"כ הרבה סטים? נ.ב, זאת יותר הערה משאלה, זה הלוג שלך ואני לא מתכוון להתווכח פה ולפתוח שרשורפצלת.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתפיים אני עובד חזק על הלטרלית אז הוספתי סטים להרחקות ,חוץ מזה שבלחיצות כתף אני מרגיש רק את הסיב הקדמי ובקושי את האמצעיים. בקשר לרגליים לא רשמתי , רק החלק הראשון של הרגליים (באימון ![]() יש את אימון D שהוא 15 סטים גם לרגליים בנוסף ל 13 סטים האחרים עריכה - תעיף מבט בתוכנית אימונים וזהו עכשיו שאני קורא תהודעה שלי זה לא מובן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה שהיה בהצלחה!
וותעדכן אם הסל מאס השפיע ואיך השפיע, אני יודע שאליך זה לא מדד לכלום זה בסדר חחח ![]() [quote=toxicity]מעניין אותי לדעת למה אתה לוקח סלמס ועוד במיוחד עם הבעיות שהיו לך עוד בכבד, סלמס רשום לשימוש לגיל 18 ומעלה, למה אתה לוקח אותו אז?[/quote נראה לי שזה שטיות מה הבדל בין הנוז לסל מאס שני פורמולת שונות אבל אותו דבר קראטין אז מה זה משנה סתם שטיות דעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בכתפיים תוריד מהר, איך זה שהכתפיים מקבלות יותר סטים מהגב והחזה?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אקח לתשומת ליבי למרות שהיום היה לי את האימון כתפיים והרגשתי עם כתף כמו של דניס ג'יימס...נראה איך ילך כמו שאמרתי כבר אני רק מנסה אם ילך טוב בברכה אם לא אז נחליף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() איגור לכבודך אני התחלתי להשקיע ברגליים חח סתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |