|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן הסבר על דמוקרטיה לאומנית אחי אל תהיה בטוח עדיין ראש ממשלה יכול ליגרום נזק עצום ואל תישכח שהוא ממנה שרים הוא יכול עוד לשים את פרץ שר אוצר ואת ביילן איזה שר והם יעזרו לערבים צריך לחשוב גם על זה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
דמוקרטיה לאומנית? מדינה שיש בה זכות ביטוי לכולם, רק שכולם הם בני אותו גזע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה נחמד תגיד אתה בעד שיהיה נשיא אם רוב הסמוכיות ולהעריך את הכהונה בשנים (כדי שיהיה אפשר ליצר קו מדיני )? משהו דומה לכוחות שיש לנשיא ארצות הברית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתה אותי נכון טוב לא משנה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני לא רוצה ללכלך על שיטת 13,אבל אם היתם רואים את החברים שלי שהם בשיטת 13,אחד נהג,אחד לוחם וכו' אז היתם פשוט בוכים ! אני לא מבין איך הם היתקבלו לשם,פשוט לא מבין
![]() אשכרה ליצנים באמא שלי :cry_1: לשלוח אותם לשטח אש,זה כמו לשלוח אותם לקפוץ במניין 100 קומות ! דרך אגב אני יש מודה שאני לא היתי סורד בשיטת 13 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה איתי אחי יום טוב אני זז
|