|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה טוען שאני גזען?
![]() ראיתי את ההתחלה של "you can say that a baboon is a genius". זה מאוד לא פוליטיקלי-correct ![]()
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני יודע שזה לא פוליטקלי קורקט, כל האתר הזה שהפנה אותי לשם(NIGGERMANIA הוא כזה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח חלק מהבדיחות מצחיקות הייתי בניו יורק כבר 4 פעמים בחיים שלי ותאמת אני לא מתפלא עקב כל הפשע שאנשים ככה עושים בדיחות על הקהילה האפרואמריקאית, אבל עדין אני לא סובל את חיים בן פסח אני שונא אותו ואני רוצה שהוא ימות וכמה שיותר מהר הוא כרגיל מתחבא במחסן שלו ברגע שהוא יצא אני אחכה לו בחוץ אם איזה קרש ואשבור לו על הראש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מבייש לחלוטין את הדגל התלוי מאחוריו
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם הזה עשה פי 10000 למען יהודים ברחבי העולם ובארץ יותר ממך ומכל המשפחה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד אם אתה סומך על מילה שלי בתור חבר אני אומר לך נישבע לך בחיים שלי שהבן אדם הזה לא אמר את הדברים האלה זה מישהו ערך את הסירטונים שלו כדי שזה יתאים לכך חיים בין פסח בעצמו אשכנזי והוא מאוד נגד השואה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא אמר אחי... וכן זה סתם גורם למריבות שוב אחי מאוד היה חשוב לי שתבין את זה |
|
![]() |
![]() |