|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא יודע לא אוהב תשחקן הזה
אין בו שום כשרון לדעתי
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לא יודע בקבוצות גדולות כמו צ'לסי לכל שחקן צריך להיות כשרון וגם כשרון של בלם אין לו אולי רק דעה שלי אבל זה מה שאני חושב עליו, לא מתאים בכלל לקבוצות גדולות ובכלל השחקנים בארץ פה סתם חסרי כשרון בגלל זה אני לא בחיים לא רואה ליגה ישראלית --------------- GOG אחי תקשיב להשקיע זה לא הדבר היחיד שצריך בכדורגל יכול מאוד להיות שהוא יצליח ואני טועה , אבל כשה ראיתי משחקים שלו לא ממש ראיתי משהוא מיוחד בשחקן עד כדי כך מיוחד שצ'לסי קנתה אותו (בכלל לא מבין איך הם עשו אתזה ) יש גדולים ממנו בהרבה בשוק
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
שמע אחי אני לא יודע מה אתה חושב עליו, אבל הבנאדם כבר שנתיים חשב לאחד הבלמים הטובים בפרמיירליג, והנה- הוא הולך לצ'לסי לקבל 65 אלף ליש"ט בשבוע. לגבי השחקנים פה אתה צודק, סתם ליגה מעפנה וחרא של שחקנים, גם אני אל רואה ליגה ישראלית, רמה חרא הכל על הפנים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |