|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ומי שיצור כאן זה אתה יפחדן.. טוב ייאלה אין לי כוח לרדת לרמה הנמוכה שלך רואים שאתה ילד כאפות.. לילה טוב פאפי.. יא שחיף ![]()
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
עכשיו צריך לנצור בהיסטוריה של הפורום איזה משפט שמנהל אמר לי היום: "סתם מעצבן אותי החתיכת הומו הזה, היית מת שיהיה ליידי הייתי דורך עליו מביא לו כאפות עם הזין אומר לו "תן כבוד" "תן כבוד"". ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וגם מרים משקלים פי 2 יותר ממנו, אבל בזה אני כבר ישפיל אותך. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בוא תעלה תתמונה שלך שהיתה בצד למה הורדת אותה ? ראינו מי באמת השחיף כאן.. ואתה רוצה לדבר על משקלים ? אז בוא נדבר.. בסירטונים כל אחד יעלה סירטון שלו בלחיצת חזה וכו' ונדבר על משקלים.. אחי שראיתי תתמונה שלך בצד,עוד ליפני שראיתי תשם משתמש שלך אמרתי לעצמי איזה שחיף מי זה ? ושראית אותה היתפוצצתי בצחוק!
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחח בתמונה שהייתה בצד אני גדול ממך פי 2 בנאדם
![]() 100 שראגס קליל מלפני חצי שנה http://www.youtube.com/watch?v=p8vD6HuFfe4 לחיצת חזה עליון מלפני כמעט 7 חודשים http://www.youtube.com/watch?v=hiAaRTFN7ws וחבל שאין לי על המחשב את הסרטונים של ה-115 דדליפט ל-10 חזרות. 110 סקוואט ל-7 חזרות מלאות (יש חברה' פה שראו אותו עושה את זה כמו נאור פינטו ומקס) קרייסלר ראה סרטון שלי עובד לחיצה צרפתית עם 40 קילו, גם כן מלפני כמעט חצי שנה. |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
60 קילו לחיצת חזה ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. שרגאס 100 קילו חחחחחחחחחחחח.. בשרגאס שהיתי עושה עוד באמצע החיטוב זה היה עם 130 קילו .. ושים תתמונה שלך אם אתה יותר גדול למה אתה מדבר הרבה ? ורואים בסירטון שאתה שחיף..
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() :):):):), גם 60 עליון, גם מלפני חצי שנה.
![]() נו תעלה סרטונים בלי לזיין תשכל. ושוב, זה קצת מוזר שיצור ששוקל 55 קילו אומר לבנאדם שעד לפני חודשיים וקצת שקל כמעט 80 קילו שהוא שחיף. למה מי אתה יא זין שאני יעלה תמונות בשבילך במיוחד כרגע.. |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוקל 56 ונירא פי 3 יותר ממך.. סירטונים אני רשמתי לך בהתחלה שכל אחד יצלם ויעלה,כשאני יצלם אתה תראה ![]() לילה טוב רקסי..
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל תדע לך שהמסה משחקת אותה פה גם נגיד יש אחד מהמכון שלי שוקל 5 קילו יותר ממני והוא לא נראה חצי ממני ...תמבין יכול להיות שגם אחד ששוקל 10 קילו יותר ממני לא יראה בגודל שלי גם ויש הרבה כאלה מהמכון שלי ...אז קח את זה לצומת לבך עכשיו תמשיכו חח ![]() |
|
![]() |