|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל אחי אתה מוציא את עצמך קטן ובמיוחד את גיל גרנות. חלאס אחי. אני מבין שזאת לא המטרה שלך אבל עצם זה שאתה בא ורב פה עם אנשים בפורום ואז אומר "אני אלך לגיל הוא יסדר לי", זה ילדותי אש. בכיתה א' אחי עושים דברים כאלה..
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אש על התמונה אחי ![]() וגיל אני צריך לדבר איתך על כל הפוסט הזה אבל זה לא יהיה פה תיתחבר לאיי סי קיו או למסנג'ר:closedeyes: ,אני רק יכול להגיד לך שזה לא בסדר ולא מתאים בכלל... ככה להכניס את גיל גרנות לכל ויכוח פה בפורום,ושוב פעם פורום VIP זה סך הכל פורום מת שבקושי יש שם תגובות בגלל שאנשים עדין בונים אותו מדי פעם מעלים לשם איזה מאמר של לילי התזונאית של בולט ומשה :):):):) והוא עדין לא "טרי" שהוא יסתיים הוא יפתח לרוב קהל ישראלבודי. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני סתם נתתי דוגמא.. אין לגיל בכלל קשר כאן,אני לא יודע מה כולם נפלתם עליי שאלתי למה הורידו לי את המונה הודעת פשוט מאוד.. אם יצא כאן כוונה רעה על גיל אני מבקש סליחה,זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות.. אני מחבור באיי סי תכנס..
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() יעלה אפשר למחוק את הפוסט הזה או לנגב איתו שפיך או לגלגל ולעשן אותו חחחחחחחח העיכר שהוא לא יהיה קיים ולא ישאר ממנו זכרון ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומשה רוץ להלשין לגיל,מה כבר הוא יכול להגיד ? יא מלשן מניאק.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שיש לי לומר לך שאתה אומר על כולם "שחיפים" , או שם תמונות של אנשים אחרים בחתימה שלך , קודם כל תסתכל על עצמך ואז תדבר על אחרים , ולמה אתה חושב שאם אתה משלם לגיל , אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה? ,אם אתה חושב שגיל יעשה כל מה שאתה מבקש רק כי אתה משלם לו כסף אתה טועה. גיל יכול גם לא לקבל אותך כלקוח זה זכותו האישית , אני מניח שהוא לא יעשה את זה בגלל שהוא לא בן אדם כזה אבל גם את גיל אפשר לשבור בסופו של דבר. ובניגוד אליך , אני לא הולך לגיל ומדבר איתו על דברים שקרו בפורום או שיקרו בפורום כי הפורום הוא לא מרכז חיי , וגם כי זה לא ממש מעניין לא אותי ובמיוחד לא את גיל . ולא יודע מה איתך אבל אני בניגוד אליך לא כל החיים בבית בפרום בוכה על מונטיין ומספר הודעות וירטואליות ועל "כבוד" ברשת או בפורומים בפרט. יום טוב. |
|
![]() |