ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-06-07, 08:36   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

גיל אחי אתה מוציא את עצמך קטן ובמיוחד את גיל גרנות. חלאס אחי. אני מבין שזאת לא המטרה שלך אבל עצם זה שאתה בא ורב פה עם אנשים בפורום ואז אומר "אני אלך לגיל הוא יסדר לי", זה ילדותי אש. בכיתה א' אחי עושים דברים כאלה..
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 15-06-07, 09:11   #2
Krazy-Hawk
חבר פעיל

Light Weight Baby Light Weight
Krazy-Hawk מנותק  
ישן 15-06-07, 09:28   #3
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk

[IMG][/IMG]

אש על התמונה אחי

וגיל אני צריך לדבר איתך על כל הפוסט הזה אבל זה לא יהיה פה תיתחבר לאיי סי קיו או למסנג'ר:closedeyes: ,אני רק יכול להגיד לך שזה לא בסדר ולא מתאים בכלל... ככה להכניס את גיל גרנות לכל ויכוח פה בפורום,ושוב פעם פורום VIP זה סך הכל פורום מת שבקושי יש שם תגובות בגלל שאנשים עדין בונים אותו מדי פעם מעלים לשם איזה מאמר של לילי התזונאית של בולט ומשה :):):):) והוא עדין לא "טרי" שהוא יסתיים הוא יפתח לרוב קהל ישראלבודי.
Night_Wolf מנותק  
ישן 15-06-07, 09:32   #4
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אש על התמונה אחי

וגיל אני צריך לדבר איתך על כל הפוסט הזה אבל זה לא יהיה פה תיתחבר לאיי סי קיו או למסנג'ר:closedeyes: ,אני רק יכול להגיד לך שזה לא בסדר ולא מתאים בכלל... ככה להכניס את גיל גרנות לכל ויכוח פה בפורום,ושוב פעם פורום VIP זה סך הכל פורום מת שבקושי יש שם תגובות בגלל שאנשים עדין בונים אותו מדי פעם מעלים לשם איזה מאמר של לילי התזונאית של בולט ומשה :):):):) והוא עדין לא "טרי" שהוא יסתיים הוא יפתח לרוב קהל ישראלבודי.
מה אמרתי על גיל ?
אני סתם נתתי דוגמא..

אין לגיל בכלל קשר כאן,אני לא יודע מה כולם נפלתם עליי שאלתי למה הורידו לי את המונה הודעת פשוט מאוד..

אם יצא כאן כוונה רעה על גיל אני מבקש סליחה,זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות..

אני מחבור באיי סי תכנס..
ישן 15-06-07, 09:45   #5
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
מה אמרתי על גיל ?
אני סתם נתתי דוגמא..

אין לגיל בכלל קשר כאן,אני לא יודע מה כולם נפלתם עליי שאלתי למה הורידו לי את המונה הודעת פשוט מאוד..

אם יצא כאן כוונה רעה על גיל אני מבקש סליחה,זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות..

אני מחבור באיי סי תכנס..
מקוה שהבנתה מה שרשמתי לך באיי סי קיו אחי טאחלס הפוסט הזה סתם חפירה מיותרת,הדבר היחידי שהיה באמת יפה פה זה התמונות שKRAZY HAWK העלה

יעלה אפשר למחוק את הפוסט הזה או לנגב איתו שפיך או לגלגל ולעשן אותו חחחחחחחח העיכר שהוא לא יהיה קיים ולא ישאר ממנו זכרון
Night_Wolf מנותק  
ישן 15-06-07, 09:13   #6
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גיל אחי אתה מוציא את עצמך קטן ובמיוחד את גיל גרנות. חלאס אחי. אני מבין שזאת לא המטרה שלך אבל עצם זה שאתה בא ורב פה עם אנשים בפורום ואז אומר "אני אלך לגיל הוא יסדר לי", זה ילדותי אש. בכיתה א' אחי עושים דברים כאלה..
זה היה בשביל הקטע אחי..
ומשה רוץ להלשין לגיל,מה כבר הוא יכול להגיד ?

יא מלשן מניאק.
ישן 15-06-07, 12:04   #7
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
זה היה בשביל הקטע אחי..
ומשה רוץ להלשין לגיל,מה כבר הוא יכול להגיד ?

יא מלשן מניאק.
תקשיב חמוד אני לא חבר שלך , בניגוד לאחרים פה אני לא אריב איתך בפורום וירטואלי מפגר.
מה שיש לי לומר לך שאתה אומר על כולם "שחיפים" , או שם תמונות של אנשים אחרים בחתימה שלך , קודם כל תסתכל על עצמך ואז תדבר על אחרים , ולמה אתה חושב שאם אתה משלם לגיל , אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה? ,אם אתה חושב שגיל יעשה כל מה שאתה מבקש רק כי אתה משלם לו כסף אתה טועה.
גיל יכול גם לא לקבל אותך כלקוח זה זכותו האישית , אני מניח שהוא לא יעשה את זה בגלל שהוא לא בן אדם כזה אבל גם את גיל אפשר לשבור בסופו של דבר.
ובניגוד אליך , אני לא הולך לגיל ומדבר איתו על דברים שקרו בפורום או שיקרו בפורום כי הפורום הוא לא מרכז חיי , וגם כי זה לא ממש מעניין לא אותי ובמיוחד לא את גיל .
ולא יודע מה איתך אבל אני בניגוד אליך לא כל החיים בבית בפרום בוכה על מונטיין ומספר הודעות וירטואליות ועל "כבוד" ברשת או בפורומים בפרט.
יום טוב.
Moshe מנותק  
נושא נעול