|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() גם אני ממליץ בחום על קנון.כשהייתי בצבא ערכנו מספר ניסויים על מצלמות ביחד עם עוד יחידה ולקנון היו את הביצועים הטובים ביותר. במחיר הזה לא הייתי קונה SLR ובטח לא דמוי. . חוצמזה אני גם מחזיק בקנון A620 נהדרת ומאוד מרוצה ממנה.
לך על סידרת הPowerShot A710, A630, A620 כאופציה שניה אני גם ממליץ בחום על ניקון!! גם להן ביצועים נהדרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אני מחפש קנון,שתהיה לפחות 7 מגה פיקסלים,זום מכובד,משקל 200 גרם בערך. מחיר סביבות 1700, יש לך משהו להמליץ מהקנונים בדרישות שלי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיצ'רים בגוף קטן - ריקו R6 או GX100. אל תידבק לקאנון, הדגמים בטווח מחירים שלך לא כל כך שווים את הכסף, ואלה יותר משתלמים.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
לגבי עדשה רחבה, תשים לב שדווקא ככל שמספר רוחב העדשה קטן יותר ככה רוחב זווית הצילום הוא גדול יותר ! כך שאם חשובה לך עדשה רחבה עליך לרכוש מצלמה שיש בה 28MM רוחב ומטה.
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() מה זה ריקו? איזה חברה זאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() מכיון שקשה למצוא מצלמה מושלמת אני אלך לפי החשיבות שלי שדבר ראשון תהיה קטנה,אחרי זה איכות 7 מגה פיקסלים, אחרי זה עדשה רחבה ומייצב תמונה.
אני אבדוק היום בכמה חנויות ואני אקנה מה שהכי קולע לדרישות שלי. תודה רבה על העזרה חברים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |