|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ל100 גרם חזה עוף יש 17 גרם חלבון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ל-100 גרם חזה עוף אחרי בישול יש 28 גרם חלבון. ל-100 גרם חזה הודו אחרי בישול יש 23 גרם חלבון.(מאמאעוף) ל-100 גרם חזה עוף אחרי בישול של מאמא עוף יש 25 גרם חלבון. ל-100 גרם פסטרמה יש 18 גרם חלבון. עוד משהו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ואולימפוס זה חבורת מפגרים,מחשבון שלהם והערכיים שמה זה בדיחה חזה עוף מבושל יש בו יותר חלבון מאשר חזה עוף לפני בישול @אחי בישול של חזה עוף כול הנוזלים יוצאים ממנו ונשאר רק בשר יבש ! חזה עוף אחרי בישול - 18-20 ג' חלבון מקסימווום חזה הודו מבושל 20-22 ג' חלבון מקסימום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הנה גם פה רשום 27 http://naturemed.co.il/in_food.html ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרך אגב 90 % מהחברת בשוק שקרנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תשער עים הדעה שלך ואני ישער עים שלי ! ובקשר לעוף אמריקני זה בצחוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי אתרים אמינים יש 33, באתרים ישראלים רשום 27. תעשה ממוצע. בעוף של סופר לפי הערכים יש 25. בבשר מעובד של פסטרמה יש 18 דרך אגב. ועוד משהו אתה כניראה בודק לפני בישול את ה-100 גרם ואז באמת יש פחות,נגיד 23 גרם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |