|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלק ממה שאתם אומרים שטויות יש לי מחר תור לכירורג.
שזה רופא שמוציא את הנקודת חן ונשאר תפרים. הוא מוציא את זה כדי שזה לא יתפתח ויהיה סרטני. זה נוצר מהשמש רוב הנקודת חן למי שלא שם קרמים להגנה וכו' ויש כל מיני משחות שמבהירות את הנקודת חן הללו או אפשר להוריד בניתוח אבל עדיין אני חושב שישאר צלקת ולגבי חנקן אני חושב שזה לפצעונים גדולים במיוחד פצעי בגרות(אקנה)ולא לנקודות חן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם נכנס לי קוץ ברגל, ובגלל שהוא ישב שם מלא זמן גדל מעליו עור, אז הורידו לי את זה עם חנקן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נקודות חן נוצרות כשיש לך עצירות ולצואה אין דרך לצאת. היא פשוט מתנקזת דרך העור.
למעשה, במחקרים שנערכו מלפני כמה שנים התברר, שכל האוכלוסיה האפריקאית סובלת מעצירות קשה בחודשים ה5~7 להתפתחות העובר, לכן הם יוצאים כ"כ כהים. במחקר דומה, עלו על הסיבה שמייקל ג'קסון נהיה לבן, וזה תוצר של שימוש מופרז במשלשלים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה שוטים יש בפורום אני בשוק כל פעם מחדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בכלל מדובר במווסתי מלנין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מה הכוונה? ברור שכן, זאת הייתה אחת הפריצות המדעיות של המאה העשרים. זה גם מסביר למה כושים כ"כ מסריחים, ואיך זה שרק העור כהה, אבל החלקים הפנימים של הגוף, הם בצבע זהה ללבנים. אם תשימו לב, באיברי המין, הגוון אפילו כהה יותר. זה נובע בעיקר מכך שההתפזרות של הצואה ברצפטורים של הקרטין, לא התחלקו שווה, ובגלל שהמפשעה, החטוטרת והרקטום קרובים יותר למקום ניקוז הצואה, הם מושפעים בצורה חזקה יותר. תעשו ניסיון, בשביל הכיף. לכו לחבר אתיופי שלכם, וקחו סכין חדה, כמו של מנתחים, ונסו ליצור חתך לא ישר, אלא כמעט במקביל לעור, לאורך. מומלץ לעשות את זה באזור עם כמויות גבוהות של צואה, כמו איבר המין, או הרקטום. רוב הסיכויים זה שאתם תראו מעין חומר במרקם ג'ל שמתנקז החוצה. המדובר הוא בצואה עוברית.
|
![]() |
![]() |