|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם כמו שאמרתי קטע של תרבות שתייה. זה גזעני ופרימיטיבי לומר את זה אבל היהודים היו רופאים או מהנדסים והרוסים היו פועלים. וזה היה מקובל לבוא לעבודה עם האנגאובר מטורף וחולצה ספוגה בקיא, לא לעבוד ולקבל משכורת בגלל האידיאולוגיה הקומוניסטית. אבל כמו שאמרתי אין לי בעיה עם זה פשוט, כמו שאימא שלי אמרה לי פעם, שחבל שמדינה עם עבר כזה מפואר והעובדה שלפני מאות שנים (מדבר איתכם על תקופת הצאר) נהרסה ככה במסגרת הקומוניזם. ואם לא מובן הקשר בין אלכוהול וקומוניזם זה שבכוונה הטמיעו באנשים תרבות שתייה כזאת, כדי שהם לא ירצו לצאת לעולם הפתוח ולהבין כמה חרא וכמה רוסיה נשארה לעומת שאר העולם! ועומרי, מה כבר היה כזה מזעזע? כאילו ברור שיש שם מספיק תופעות מסמרות שיער אבל אני כמעט בטוח שזה ככה בכל מדינה גדולה (גם מבחינת שטח וגם מבחינת אוכלוסייה).
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו לא צריך להיות ברוסיה כדי לדעת מה הולך שם.. אני מאמין שמי שמכם פה מבין רוסית ראה פעם כמה תוכניות בטלויזיה אין ז פשוט שוק.. לא מזמן.. איזו אישה רצחה את כל השכנים שלה בכפר כי "לא היה נוח לה איתם" ומה שהיא עשת זה חלקם היא שוט הטביע.. בחור צעיר אחד היא רצחה ב גרזן.. ואת בעלה או משו כזה שרפה בתנור
העוני והפשע ברוסיה זה פשוט מגיע למצב בילתי ניתפס.. כנופיות של ילדים משוטטים ברחובות ורוצחים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לנו ההבדל לא ניראה גדול כי אנחנו חיים במדינה שהאיכות חיים בה נמצאת לא בהרבה מעל, זאת אומרת כל הארגונים אשר בודקים מדדי חיים/איכות חיים/שלטון ומדיניות רשמית של המדינה, שמים את מדינות מזרח אירופה בתחתית ביחד עם ישראל, לנו זה לא ניראה משהו מיוחד אבל אם תיקח סקנדינבי או כל מערב אירופאי אחר הוא פשוט יתאר לך את ההבדלים כשמיים וארץ. מדינות כמו שוודיה,נורבגיה,דנמרק,גרמניה,שוויץ,אנגליה ויתר מדינות המערב נמצאות בכלל בליגה אחרת. בגלל זה המערב אירופאים תמיד התסכלו על מזרח אירופה כעולם שלישי.(רוסיה מבחינה רשמית נחשבת "עולם שני" עד לשנות ה-90,בניגוד "לעולם ראשון". אפשר לראות למשל את ההגירה העצומה שיש מרוסיה למדינות העולם(חוץ מישראל) כמדד לחוסר שביעות רצון מהמדינה, והיום למעשה הגזענות הכי גדולה שקיימת במערב אירופה היא לפולנים והמהגרים ממזרח אירופה(בנוסף למוסלמים כמובן שזה סיפור אחר שלא קשור לנושא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |