|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא מבין או מה? הלקוח בוחר אותך... אתה לא בוחר אותו ואומר לו "תראה רוצה אני אאמן אותך אבל אני מזהיר אותך צריך לדבר קודם בקשר לאימונים". אם אני בא למכון ורוצה מאמן אישי, קודם כל אני אבחר מי שנראה לי: מבין, מקצועי, ומתאים מבחינה חברתית.
איך ילד בן 18 קשור תסביר לי? שורה תחתונה, לדעתי זה רעיון טוב לעשות את הקורס רק אם יש באמת ביקוש גדול של מאמנים. לא נראה לי שזה מה שקורה. למשל אצלינו בקאנטרי ב"ש יש עודף מדריכים, ואף אחד לא ממש עושה משהו. אני לא מבין בכלל למה שכרו כ"כ הרבה :laugh:
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובכלל אני שאין לי תעודת מדריך הדרכתי כבר כמה פעמים בחיים שלי אנשים מבוגרים והם צחקו איתי והכל והייתה אחלה כימיה והם סמכו עליי כמו לא יודע מה עצם זה שיש לי ידע בנושא והתעמקתי בו מראה בגרות לי יש עוד כמה זמן 18 ואני נראה יותר צעיר למרות זאת זה לא שינה דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1)האלה שחושבים שצעירים סתם טמבלים 2)ההפך שחושבים שצעירים יותר מבינים עכשווים עדכניים. אני לא יודע איך היחס שלך עם מבוגרים אבל אני הייתי בחברת המון אנשים מבוגרים וגם בעבודה שלי אני עובד עם אנשים כאלה ולהפך אני רואה שהם מאוד חברותיים עם אנשים צעירים הם יכולים לצחוק איתם לדבר איתם על הכל לא חסרים אנשים שאמרו לי כמה חשובה העבודה עם צעירים ובכלל לצעירים יש דברים שחסרים נורא למבוגרים. עזוב תוויכוח כמו שעומרי אמר לא משנה כמה נתווכח הדיעה שף אף אחד לא תשתנה. לילה טוב! |
|
![]() |
![]() |