|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור למדינת עולם שלישית ובטח שאנחנו יכולים לעשות את זה פשוט ההנגה והאליטה בארץ שמכתיבה את הדברים היא בת :):):):) שמלקקת את הזיין לארופה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה זמן הייתה עצרת ליד המושב שלי שאיפה שניחטפו החיילים אמרתי אני ילך
שמעתי שדויד גרוסמן השמאלני הקיצוני שימות המניאק הזה הולך לינאום שם אמרתי לעצמי אני לא מיתקרב לשם יש גבול אם ישחררו על גלעד 1450 אסרים כולל ברגותי ושאר רוצחים זה יהיה יום אבל מיבחנתי אסור לשחרר כול כך הרסה פדיון שבויים לא בכל מחיר!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ההבדל היחידי בין אומת עולם ראשון או שלישי זה כמה כסף יש לבן אדם הטיפוסי ומה הוא יכול לעשות איתו.
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי אומר שדיוויד גרוסמן הוא שמאלני
הוא איבד את הבן שלו בלבון לפני כמעט שנה, הבן שלו היה חלק מ"כוח בניה" למי ששמע, ובנאום של האבא הוא יצא נגד הממשלה בדעות דיי ימיניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
![]() יש לשחרר את שליט ומיד, כל יום שעובר הוא מיותר לגמרי ,אין שום סיבה בעולם שישאר שם נקודה.
לא איכפת לי מה שתיגדו נפש יהודי שלחם למען ישראל שווה את כל השבוים שלהם
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא סופר שמאלני מניאק זה שהבן שלו נהרג אמרתי לעצמי וואלה בטח הוא ישתנה הוא רק נהיה יותר שמאלני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מבין את זה. אולמרט אמר עכשיו בפסגת שארם, שהוא מוכן לשחרר 250 אסירים של הפתח תמורת גלעד שליט. למה שלחמאס שמחזיקים בגלעד שליט יהיה אכפת אם משחררים אסירים של הפתח?!
![]() |
![]() |
#50 |
מושעה
|
![]() אולמרט הוא אידיוט בחזקת מיליארד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגביי העניין, שומעים לפי טון הדיבור שהוא קורא הודעה כתובה, הוא נשמע מבוהל, אני מתאר מצב בו הוא שוב על הרצפה או יושב על כסא, מבוהל ונרגש, קורא הודעה כתובה וליד הראש שלו קלצ'ניקוב טעון. החמאס משחקים ברגש שלנו ובדעת קהל על מנת לקדם אינטרסים, בסוף הם מרוויחים, מקבלים 1000 אסירים שקיבלו טיפול טוב יותר ממה שהם היו חופשיים , מחבלים שהולכים לתכנן פיגועים במרץ מחדש . - אנחנו מקבלים בתמורה חייל שחיבלו והכו אותו כהוגן ונהרסו חייו לגמריי לעתיד. זה מקומם אותי כל כך...ראש ממשלה כזה מטומטם, לא מבין כלום, אנחנו הולכים לאבדון אם הוא לא יעוף. ממש נילס אולמרטסון.:dry:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בנאדם גדול אתה, קבל במוניטין. עריכה:לא יכול לתת לך עדיין משום מה, כשאני יוכל אני יתן..:] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |