|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() נאצי מז**
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עשו לי טובה תראו את כל הסרטים שלו לפני ואת אמריקן איקס עאלק שני סנטימטר ביד ושימו לב להבדל אפשר להגיע לגוף כזה טבעי זה ברור אבל בכמה חודשים בודדים בשביל איזה סרט שאומרים לו שהוא חייב לגדול הרבה בשביל התפקיד והוא מקבל ימבה כסף זה משהו אחר חוץ מזה למה נראה לכם שיש לאנשים האלה את כל הזמן והסבלנות שבעולם עדיף להם כבר לדחוף סייקל ככה לפחות לי נראה.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*וראיתי את הסרט...הקטע שהוא דורך לכושי על הראש בזמן ש הוא נותן ביס במדרכה,אחד הרעים. ויש לו שם גוף מכובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וכמעט כל השחקנים בהוליווד שיש להם מסה הם על סטרואידים כולל אדוארד נורטן למרות שאני לא ידוע מאיפה התמונה הראשונה אבל 8 חודשים לפני צילומי אמריקן X הוא שיחק בסרט עם ריצ'רד גיר ששם הוא היה שחיף מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
סרט פשוט ענק, ושחקן עוד יותר, הקקטע שהוא דרך לכושי על הראש אכזרי ביותר. אני חייב לראות את הסרט הזה עוד פעם למה פעם אחרונה הייתה לפני איזה 4 שנים אם לא יותר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |