|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
לא הפסדתי אימון אחד.
רבתי עם חברה, חברים, הורים, הפסדתי ימי עבודה, פיטרו אותי משתי עבודות בגלל, הפסדתי שעות שינה, יציאות, הלכתי לשם עם חום 40+, על אופטלגין, אתופן, אדקס פורטה, אספירין, וולטרן ובנגיי (היו לי כאבי תופת בabs..... וכל אחד מהם לקחתי מינונים של חמור.... אני זוכר שנכנסתי למכון, ונגנבתי שאני מרים משקלים כפולים, עד שקלטתי שאני פשוט רואה כפול.) ואני כבר לא זוכר מה. בחיים לא הפסדתי אימון. זה עניין של סדר עדיפויות. ללכת לאימון זה לא "אם יתאפשר"/"אחרי ש..."/"בין הזה לזה...". השינה היא במקום, אם זה מסתדר עם האימון, העבודה היא במקום, אם היא מסתדרת עם האימון.... הכול סובב אותו. אין כזה דבר לא ללכת. הולכים. כל השאר צריך להסתדר בשביל זה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
תבין אחי זה כל כך שונה שאתה גר יחסית קרוב למכון |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ואז חוזר הביתה אחרי אימון רגליים ללכת לעבודה שלי בשיא החום אתה מבין איזה זיין זה? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
ציטוט:
איזה, אנ'לא כזה גדול. הזין כן. ואני גם לא מתאמן הרבה זמן, אחי. בכלל לא הרבה זמן.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
ציטוט:
למה אנשים צריכים להעלות לכאן תמונות שלך במקומך אחי?צנוע הבודיבילדר הזה ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
קח אותה בתמונה עם גופיה טובה אחי : http://img164.imageshack.us/my.php?image=07032so0.jpg |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
ציטוט:
וכשאין לי חשק אני חושב מה יקרה אם זה ימשיך ככה ושלא יהיה לי חשק כל הזמן אני מדמיין את עצמי אחרי חודש שלא התאמנתי כאיזה זקן עם יד מדולדלת ועם כרס. ואחרי שאני כבר במכון יש לי כבר את הכוח להמשיך כי אני נהנה שם.
|
|
|
|
|
#11 | |||
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אחי אתה קרנף, והסטייל של הכובע כמו ההוא מהתמונה של הסל-מס מתאים לך.![]()
|||
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
סתם עכשיו ברצינות אמממ כשלי יורדת המוטיבציה זה קורה בדרך כלל שאני רואה אנשים שהם יותר גדולים ממני , אני לא מדבר על חברים אני מדבר על אנשים ברחוב שאני רואה שהם מתקרבים לגודל שלי או יותר גדולים זה פשוט מטריף אותי...
ואז זה גם מדכא אותי גורם לי לחשוב ''יא אללה אז מה זה שווה , עדיף לקחת סייקל וזהו להיות הכי גדול מכולם להראות לכולם מי פה הגדול ומי פה הגודל'' כן זה קורה והאמת שאין לי תרופה לזה , צד אחד מבאס אותי להמשיך וצד שני אני לא יכול להפסיק כי זה מה שאני עושה מאז שאני זוכר את עצמי... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
ציטוט:
לפותח הפוסט, אני באופן קבוע הולך למכון ברגל חצי שעה, חורף קיץ לא חשוב מה... תכריח את עצמך לעשות את זה שבוע אחר כך זה יבוא לך בטבעי.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
ציטוט:
אחי, הייתי אוכל את עצמי יותר, אם הייתי נשאר בבית.... אני אובססיבי בחרא הזה.
|
|
|
|