|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.
אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להגיד עליו דברים כמו "הכל סינטול גם אם אני יכול להגיע לגודל הזה" לא לעניין וגם מראה על בורות. אני חשוב שלאלי האנה מגיע הרבה כבוד הבנאדם עשה כ"כ הרבה למען הענף בארץ וגם הביא הרבה כבוד .
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רגע,אז הוא נפגע מזה שאמרו פה שהוא השתמש בסינטול? קשה לי להאמין שבן אדם בוגר וברמה שלו,שהגיע לכל כך הרבה השגים והוא סמל פיתוח הגוף בארץ, אמר מילים כאלו ועוד באותה הכתבה כשהוא מנסה לפרסם את איגוד nabba כאיגוד המכובד בארץ וכשהוא מנסה לקדם את פיתוח הגוף.
זה לגיטימי שמעבירים ביקורת על מפתחי גוף כשזה בפורום ,ובכללי אני מה זה לא מבין מדוע אדם ברמתו נכנס לפורום הזה בכלל ומדוע זה אמור לעניין אותו מה רושמים עליו פה? כאילו שחסר פורומים שרושמים על מפתחי גוף בארץ ובעולם ביקורת . שכל אחד יסיק את המסקנות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לפי זה?
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתם קודם יורדים על בן אדם,ואחרכך גם לא מבינים למה הוא כועס !
אהבתי את מה שאלי רשם ! ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ? מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() בואנה ד"א איך מביאים למישהו עם שגיאות כתיב לערוך כתבה?? אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בדיוק...:dry: |
|||