ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-06-07, 10:57   #1
the_contractor
חבר פעיל

הסמל האישי שלthe_contractor

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אור
חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.

אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם.
אתה צודק... אבל הפוסט שנפתח כאן עליו בעבר היה ממש לינצ' ולא היה לעניין בכלל היו שם תגובות כ"כ מכוערות וגם היה ניתן לראות שחלק מהאנשים בכלל לא מבינים על מה הם מדברים לפעמים מתפקיד המנהילם לעצור דברים כאלה אני מציע שתדפדפו ותחפשו את הפוסט ותראו שבאמת הפוסט הזה היה מגעיל ומרגיז.
להגיד עליו דברים כמו "הכל סינטול גם אם אני יכול להגיע לגודל הזה" לא לעניין וגם מראה על בורות.
אני חשוב שלאלי האנה מגיע הרבה כבוד הבנאדם עשה כ"כ הרבה למען הענף בארץ וגם הביא הרבה כבוד .

PUMP IT UP !!!!
the_contractor מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 11:40   #2
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

רגע,אז הוא נפגע מזה שאמרו פה שהוא השתמש בסינטול? קשה לי להאמין שבן אדם בוגר וברמה שלו,שהגיע לכל כך הרבה השגים והוא סמל פיתוח הגוף בארץ, אמר מילים כאלו ועוד באותה הכתבה כשהוא מנסה לפרסם את איגוד nabba כאיגוד המכובד בארץ וכשהוא מנסה לקדם את פיתוח הגוף.
זה לגיטימי שמעבירים ביקורת על מפתחי גוף כשזה בפורום ,ובכללי אני מה זה לא מבין מדוע אדם ברמתו נכנס לפורום הזה בכלל ומדוע זה אמור לעניין אותו מה רושמים עליו פה? כאילו שחסר פורומים שרושמים על מפתחי גוף בארץ ובעולם ביקורת .
שכל אחד יסיק את המסקנות...
ישן 27-06-07, 12:16   #3
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:17   #4
פינגווין
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה

הסמל האישי שלפינגווין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
לא הבנתי לפי מה הסקתם שזה מכוון לישראלבודי...
אתה מבין הם מתוסכלים, אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט..

לפי זה?

משוחרר!

Manchester United
Manchester United
ManchesterUnited
Manchester United
Manchester United

פינגווין מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:18   #5
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
אתה מבין הם מתוסכלים, אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט..

לפי זה?
התגובה הזאתי שלו ממש אבל ממש מגעילה! הוא צריך להיות דוגמא למופת שאנשים ישאפו להגיע לרמה שלו, לעודד ילדים להכנס לספורט הזה, במקום זה הוא חושב שהספורט הזה שייך לו. ממש איכזב אותי איך שהוא הגיב.
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:42   #6
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אתם קודם יורדים על בן אדם,ואחרכך גם לא מבינים למה הוא כועס !
אהבתי את מה שאלי רשם !
ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ?
מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד !

Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:08   #7
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אהבתי את מה שאלי רשם !
ילדים ששוקלים 60 קילו ועוד לא עברו את ה 40 ס"מ בהיקף היד מלכלכים על אלוף האולם בפיתוח גוף ??? מה היגיון פה ? למה לכם יש זכות ללכלך עליו,ולו אין ?
מגיע ל הרבה מאוד כבוד על זה שהו בן אדם ישיר ואומר את כול מה שיש לו להגיד,בלי לפחד !

אז בוא נכבד כל ערס ברחוב שרואה אותך ואומר לך: יבן שרמוטה אמא שלך מצצה לי אתמול ודפקתי את אחותך בעמידה בחצר....הוא אומר את מה שיש לו להגיד בוא נכבד אותו...:dry:
נו באמת יש צורה ודרך להגיד כל דבר..
ואף אחד פה לא לכלך עליו.. להגיד על מישהו שיש לו סינטול ביד ולפי דעתי זה לא יפה זה להגיד את הדעה שלי ורחוק מללכלך...
בשביל להגיד על מישהו שהגוף שלו חסר פרופורציות לא צריך להיות עם היקף 55...
זה גישה מטומטמת... אולי הבחירות לכנסת יקבעו לפי משקל ואחוזי שומן? זה בולשיט...!! כל בנאדם אומר את מה שיש לו להגיד לא בשביל ללכלך ולא בשביל לפגוע אלה בשביל להעביר ביקורת... בנאדם שמגיב בצורה כזאת מראה משהו על האישיות שלו וזה משהו שרחוק מלהיות חיובי..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:12   #8
Yoggie
מנהל ראשי

Bodybuilder,

יש תגובה ויש תגובה. אם אלי היה רוצה להעביר את המילים שלו "דוגרי" בצורה ישירה הוא יכל להעביר את המספר בצורה שהוא לא יצא בה כל כך קטן מגעיל ובוטה.
ברגע שאדם עולה לבמה בתחתונים הוא שם את עצמו לשיפוט. לא רק לשופטים אלא גם לקהל.
אם מישהו מביע עליו דעה שלילית בין אם זה לכן סינטול, לא סינטול זה לגיטימי. בדיוק כמו שאנשים מעבירים ביקורת על תחרות מלכת היופי שלאחת יש סיליקון בחזה, ואחת היא סתם מכוערת וכו'... בתור סלב אלי צריך להבין שביקורת היא דבר בלתי נמנע וזה כולל גם ביקורת לא הכי מפרגנת.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 13:19   #9
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אהבתי את מה שאלי רשם !

כמה דברים שכבר נאמרו:
1)הוא מפורסם, זה לגיטימי לקבל גם ביקורות רעות, זה קורה לכל המפורסמים.
2)גם אם הוא רוצה להביע דעה, זאת לא הדרך, שידבר כמו בן אדם לא כמו ילד בן 3.
3)הוא באמת חתיכת שוויצר שחושב שהוא מעל כולם ושאף אחד לא יכול להיות כמוהו, זאת תכונת אופי מסריחה ומגעילה, איך הוא מצפה שיעריצו אותו כשהוא מתנהג ככה?

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-06-07, 12:49   #10
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין

לפי זה?
בואנה מה קרה לבנאדם????
בואנה ד"א איך מביאים למישהו עם שגיאות כתיב לערוך כתבה?? אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה