|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שהבנתי פה הוא עושה חתיכת דרך, אבל בסוף זה קורה. ![]()
__________________
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
והיא הוכיחה להם (המורה). בשתי מילים גם המבנה תאים שלך בגוף - החלבונים עובדים בתא באופן מסויים - בונים רקמות, אחראים על חילוך חומרים(מטבוליזם) אחראים על בקרה ועל עוד דברים. ושומנים לללללללאאא גם התוצרי פירוק של השומן עוברים אחרת בקיבה .... מתפרקים אחרת........ אם אני זוכר נכון זה עם נוזלים בכיס המרה.. וחלבון משמר בעיקר כאבן בניין בגוף, תרכובת חומצות-אמינו..... אזימים. זה יכול לגרום לעודף משקל ולעלייה אבל זה בחיים לא יהפוך לשוממן!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
המורה שלך דפוקה, ציטוט מתוך ספר ביוכימיה בסיסי; "Amino acids in excess of those needed for biosynthesis cannot be stored, in contrast with fatty acids and glucose, nor are they excreted. Rather, surplus amino acids are used as metabolic fuel. The α-amino group is removed, and the resulting carbon skeleton is converted into a major metabolic intermediate. Most of the amino groups of surplus amino acids are converted into urea through the urea cycle, whereas their carbon skeletons are transformed into acetyl CoA, acetoacetyl CoA, pyruvate, or one of the intermediates of the citric acid cycle. Hence, fatty acids, ketone bodies, and glucose can be formed from amino acids." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
הנתיב הזה לא מתרחש כאן אצל אף אחד, אם הוא יתרחש אז תהיה לכם מולקולת שומן שיכולתם לקבל מלאכול שומן, כאשר 20% ומעלה מהקלוריות שהיא סיפקה בוזבזו על הדרך (אכילת שומן "מבזבזת" הרבה פחות), כאשר יש לה עוד דרך לעשות לכיוון תאי השומן שלכם, וכנראה להתפרק בחזרה במהלך היום. כשאך ורק אם הגעתם במקביל גם לעודף קלורי, הגוף ימצא כבר את הדרך להשאר עם יותר שומן ממה שהתחלתם באותו היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גל, ה20% מבוסס על מספר שלקחת מהיכן שהוא, או הערכה?
לא רק אותך זה מעניין... אגב, אולי זה בגלל שרק ריפרפתי על הנושא ,אבל רק בשביל להבהיר כי הניסוחים כאן קצת מעורפלים, אם יש לך עודף של חומצות אמינו בגוף, אז רק במאזן קלורי חיובי אחרי שלא אכלת מספיק שומן הן יעברו את המסלול המדובר? כלומר, לגוף יותר יעיל להשתמש בהן ישירות לאנרגיה וזה מה שהוא עושה, כשבעצם המעבר מתקיים בעיקר על בסיס חוסר בשומן ולא על בסיס חסך במקורות אנרגיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
אז תיקח את ההשקעה האנרגתית שנדרשה על מנת לפרק את חומצת האמינו לשלדה הפחמני עד ליצירת מולקולת גלוקוז, ומשם תוסיף את הערך שלו במצב של DNL. להערכתי זה יהיה גבוה, כאשר לרשום "מינימום 20%", כמו שעשיתי, יהיה הדבר הנכון לאור המצב (ההערכות). |
|
![]() |
![]() |