|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() ![]() *נראה סוף אחי!!כך הכבוד!! *גם הקעקועיים יפים!חח לא צריח לאוריד..בהצלחה בתחרות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חבר'ה, לפני פיתוח הגוף ישנה האישיות של הבנאדם, ובמקצוע הבאדי בילדינג, קשה למצוא אנשים בעלי אישיות טובה וחמה. במקרה הזה, מהיכרות קצרה ביותר, עם גדי, ובייחוד משמועות, גדי בהחלט דוגמה ומופת.
כפי שאתם רואים, הוא איננו מתנשא מעל איש ועונה לכל אחד בצורה אישית. ![]() גדי, עלה והצלח, כל הכבוד! בהצלחה בתחרות. (אייל המדריך מהמכון שאתה מתאמן בו...) גדי, המלצה קלה, בדיוק עכשיו, חודשיים לפני התחרות, ישנם מתחרים שמאבדים קצת מוטיבציה ועושים קצת צ'יטים בתזונה וגם מתחילים קצת לחפף באימונים עקב הדיאטה הקשה, לא הייתי ממליץ להעלות עוד תמונות מעבר למה שהעלת, אם תבדוק שנים לאחור, כל המשתתפים שומרים על סודיות הגוף שלהם, עד לרגע העליה לבמה. (קח לדוגמא את מאור זרדז) יש מצב שהתמונות שלך ייתנו עכשיו המון מוטיבציה למתחרים שלך! שמח ששיתפת אותנו, אבל קודם כל תחשוב על התחרות שלך. יש טקטיקות בכל סוג של תחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() קודם כל תודה אייל.
שנית, להרבה מתחרים יש חשש כבד מתגובות שאר המתמודדים לתמונותיהם שמא יכינו עצמם בהתאם למה שראו, אז כך: באמת שלא חשובה לי כל טקטיקה, שכל מתחרה יגיע ברמה הגבוהה ביותר שהוא יכול, בין כה וכה אגיע לתחרות בדיוק באותה הרמה שאני מתכנן. בחדר הכושר השבוע יצא לנו לדבר על כך שזלזלתי לאחרונה, אבל הזלזול נבע מעומס, לחץ וקושי בחיי הפרטיים, עכשיו כשחזרתי אני מתכוון לתת את כל כולי לאימונים, לפחות עד התחרות. בנוגע לתזונה, אני לא יכול להרשות לעצמי לזלזל, כי כידוע הרבה מתחרים בקטגורייה שלי יהיו על הבמה הרבה יותר גדולים (ראובן סולומון למשל), והמטרה שלי היא לנצח בזכות ההופעה (החיטוב, הייבוש, האסתטיקה) והגנטיקה (פרופורציה ומבנה). תודה על ההערות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |