|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() מממ מה אתם אומרים על להביע דעה על איזו מכונית מההתלבטות שלנו אתם הייתם הולכים ולמה ? מעניין אותי..
*אל תתייחסו למחירי המכוניות* *תפקיד המכונית היא מכונית משפחתית לרוב הנסיעות שלנו* ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ספויילר כזה עולה...(עדיף שאני לא אגיד כמה) לכן,אסור לי לחנות את האוטו במקומות מפוקפקים למינהם. ![]() במיוחד לא במקומות שיש בהם אוכלוסיה גדולה של.. אממ.. "YOU KNOW WHAT" . צרכני גנבי ואוהבי הסובארו מקום ראשון בעולם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() אצלי בחנייה אין לך מה לדאוג! הבדואי האחרון שניסה לגנוב לנו את המערכת מהרכב גמר עם ידיים שבורות בתחנת מעצר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לאבא שלי גם מאזדה 3 של אלבר 2007 שקיבל דרך העבודה ויש לי בעיה עם הביטוח צעיר ונהג חדש.. איך השגת?! חחח רק לפני כמה ימים לקחו אותה לטיפול 15 אלף המניאק משאיר שם ריח של סיגריות בקבוק שתיה מזכוכית על הריצפה חחחחחח.... אני הכי אוהב ברכב תטיפטרוניק.... חונק כול הילוךך עד טור 7 שיוצא מהמנוע זיעה ואז משחרר אותו ועף אל החופש ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האחרות יותר מדיי יקרות לתחזוקה שוטפת וחלקים במקרה הצורך. אני - פאסאט ללא ספק.. קמרי קצת מגושמת.
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |